facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clockwise

Info

Clockwise is reparateur van topmerken zoals Rolex, Breitling, Omega, IWC, Maurice Lacroix, Panerai etc. Tevens officieel dealer van diverse merken!

Geschiedenis

Clockwise is officieel dealer van de volgende merken:

AEROWATCH, ALBANU,

ANONIMO, A.BART,

ALFEX, BOTTA, BRAUN,

CITIZEN, CIMIER,

CHRONOSWISS, DAVOSA,

EBEL, HUGO BOSS, JACOB JENSEN,

LOCMAN, MEISTERSINGER,

MAURICE LACROIX, MONDAINE,

NIVREL,

OFFICINA DEL TEMPO,

PAUL PICOT,

RIVEAUX, ROSENTHAL,

STEFFEN, STEINHART,

SJOO SANDSTROM, SKAV,

VENTURA, XEN.

Adres: Westkade 41, 3221 AV Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181-32 77 77
Stad: Hellevoetsluis
Route: Westkade 41
Postcode: 3221 AV



op zoek naar gerelateerd: Clockwise Netflix, Rolex, ClockWise urenregistratie, ClockWise inlog, Clockwise imdb, Clockwise Vertaling, Clockwise software, Clockwise omega
Recensies
Aanrader; Ruud en Shannon, heuse horlogemakers, hebben een prachtige horlogerie met voor iedereen wat wils. Opvallend is dat zij in deze ‘snelle’ tijd hun klanten met ouderwetse klantvriendelijkheid tegemoet treden en tevreden stellen. Ik zeg doen! Claude.
Mooie zaak met veel expertise van zowel vintage als nieuwe horloges in het luxere segment. Zelf onlangs 2 rolex horloges gekocht en erg tevreden over. Ik zou iedereen aanbevelen hier een klok te halen.
Wat een top service zeg vandaag. Erg blij mee. Zo kan het ook! Weet niet hoe ik een review kan achterlaten, maar hierbij dikke complimenten, De koffie was ook nog eens prima. Graag tot ziens, hartelijke groeten,
Heel leuke winkel, er liggen een mooi aantal horloges. Prima keuze. Ruud is heel erg vriendelijk en je merkt dat het een passie is. De 2 dames zijn erg behulpzaam. Ik kom zeker nogmaals.
Fantastisch bedrijf, service echt een 10, geweldig bedrijf, gerund door Ruud samen met zijn dochter. Heb hier al meerdere horloges mogen kopen en elke keer met een glimlach geholpen. Ook mijn huidige Rolex Datejust daar voor service ondergebracht, kreeg hem na de beurt gepoetst en gepolijst terug, als NIEUW! Ga zo door Ruud en tot de volgende keer!
Soms kom je zoiets nog weleens tegen gelukkig. Een winkel waarbij het personeel vader Ruud en zijn twee charmante dochters enthousiast en vriendelijk de telefoon opnemen en je dan ook nog, zoals beloofd , terugbellen. De collectie horloges die Ruud & dochters aanbieden is zeer uitgebreid en divers qua merken. Ik kocht er een Cartier Calibre en kon mijn eigen Cartier tegen een schappelijke prijs inruilen. Mooie en prima zaak daar in Hellevoetsluis. Kan ik van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid