facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CLM Onderzoek en Advies

CLM Onderzoek en Advies

Info

CLM is een onafhankelijk kennis- en adviesbureau op het gebied van landbouw, voedsel, natuur en milieu.

Geschiedenis

CLM wil duurzame landbouw in Nederland vanzelfsprekend maken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat gezond voedsel, schoon water, biodiversiteit, natuur en cultuurlandschap waardevol zijn. Samen met andere partijen zetten wij ons in om die waardevolle elementen ook voor de toekomst te behouden.

Typerend voor de slagkracht van CLM is het vermogen om kennis te genereren, die kennis helder te communiceren en daarna de stap te maken naar de praktijk.

Dankzij onze onafhankelijke positie vervullen wij een belangrijke schakelfunctie tussen overheden, boeren, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

CLM legt verbanden tussen thema’s, tussen beleid en praktijk, en tussen proces en inhoud. Door die brede blik is onze aanpak per definitie integraal.



"CLM laat het goede groeienCLM is een missiegedreven adviesbureau. Met onze kennis en ervaring op het gebied van landbouw, voedsel, natuur, milieu en klimaat, helpen we u om gericht en daadkrachtig te handelen. Ons advies geeft richting en energie om verduurzaming te versnellen.Al 40 jaar verduurzamen we met veel passie en plezier. Vanaf het eerste moment, in 1981, opereert CLM in de voorhoede van landbouw en milieu. We blijven verbinden en maken alle schakels van de keten sterker. Hoe meer mensen, partijen en schakels hun kennis en krachten bundelen, hoe groter het effect. Het zit in onze genen om gedegen onderzoek te vertalen naar de praktijk. Onze kennis is een inspiratiebron voor u, op weg naar een duurzame toekomst voor iedereen."
Adres: Gutenbergweg 1, 4104 BA Culemborg
Telefoonnummer: 0345-470700
Stad: Culemborg
Route: Gutenbergweg 1
Postcode: 4104 BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: CLM medewerkers, CLM meaning, CLM vacatures, CLM Afkorting, CLM Urban Dictionary, CLM rapport, Clm monitoring, CLM biodiversiteit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BeamBrothers BeamBrothers 638 meter 2 nieuwe ptz camera" s van Panasonic laten leveren. Was weer top.
DrukwerkExpert DrukwerkExpert 799 meter Perfecte service ! 19 december besteld en 22 december in huis en van een hoge kwalit...
Frevada Wood Factory Culemborg Frevada Wood Factory Culemborg 1 km Kundige mensen en passie in hetgeen ze allemaal doen. Via Frevada een mooie eettafel ...
Rtg Reclame Culemborg Rtg Reclame Culemborg 1 km Fijne samenwerking en goede service. Altijd bereikbaar en verzorgde levering.
Boomco Boomco 8 km Boomco
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid