facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ClippingMasters

ClippingMasters

Info

ClippingMasters haalt de achtergrond uit je foto's weg. Je kunt de foto's uploaden en binnen 6-24 uur zijn de afbeeldingen gereed voor gebruik.

Geschiedenis

Alles wat wij doen, doen wij handmatig. Clipping Masters haalt de achtergrond uit je foto's weg. Je kunt de foto's uploaden en binnen 12-24 uur (Spoed service is binnen 12 uur, standaard service binnen 24 uur) zijn de afbeeldingen gereed voor gebruik.
Als de afbeeldingen gereed zijn kun je ze downloaden via je account.

Ga voor een exacte beshrijving naar de pagina "Hoe upload ik mijn foto's". Hier vind je alles wat je moet weten van het uploaden van je foto's tot het downloaden van de afbeeldingen die bewerkt zijn door Clipping Masters.



"ClippingMasters is expert in het vrijstaand maken van foto’s en het toevoegen van visuele effecten. Wij zorgen dat jouw fotomateriaal eruit springt.Het team van ClippingMasters verwijdert handmatig de achtergrond uit je foto’s. Het grote voordeel hiervan is dat je de geïsoleerde afbeelding tegen elke andere achtergrond -kleur kan plaatsen. Vrijstaande foto’s geven websites, webshops en drukwerk een professionele uitstraling.Daarnaast kunnen we je productfoto’s net dat beetje extra geven door het toevoegen van bijvoorbeeld spiegel- en schaduweffecten."
Adres: Zwolseweg 439a, 7414 KE Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 085 - 301 50 49
Stad: Deventer
Route: Zwolseweg 439a
Postcode: 7414 KE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Anous - Creatieve ontspanning Studio Anous - Creatieve ontspanning 3 km Creatieve workshops waarbij je even heerlijk kunt ontspannen. Van tekenen tot fotogra...
Timbler Timbler 3 km Relive your best memories every day! Timbler helps you to retain and share your most ...
Jeroen Kloppenburg - Wildlife Photography Jeroen Kloppenburg - Wildlife Photography 4 km If you are into wildlife photography, then this page is for you! In the video's on my...
BSR Agency BSR Agency 6 km Our image library includes photos of rich and diverse editorial and commercial conten...
Recensies
3 foto's opgestuurd. Binnen 24 uur de foto's geknipt terug. De foto's zijn heel goed uitgeknipt in de gevraagde extensie. De complimenten
Ik heb deze week voor het eerst 2 keer gebruik gemaakt van jullie diensten. Echt fantastisch! Snel, duidelijk, goed kwaliteit en betaalbaar. Chapeau
ClippingMasters heeft zojuist voor de 1e keer enkele van onze producten gefotografeerd voor op de webshop: Prima prijs/kwaliteitverhouding, snelle communicatie en levering. Tevreden dus over het aan ons geleverde werk en voor een volgende opdracht zullen we ClippingMasters zeker weer inschakelen. 11-07-19 - Update van onze review: N.a.v. de 1e review heeft ClippingMasters contact op genomen om te kijken wat wij nog voor verbetering vatbaar vonden. Onze feedback werd meteen ter harte genomen en we kregen nog aangepaste beelden toegezonden. Super opgepakt dus review aangepast van 4 naar 5 sterren.
Mijn foto's zijn snel en goed bewerkt door Clipping Masters! Duidelijk en overzichtelijke website qua opties en prijzen. Er waren een paar foto's die niet goed bewerkt en geschaald waren. Dit werd netjes opgelost en had de foto's dezelfde dag nog! Aan te raden voor wie zijn foto's niet duur, snel en goed bewerkt wilt hebben en dat binnen 1 werkdag!
Snel en goed geleverd. Werkt lekker eenvoudig en on Nederlands voordelig. Kan deze partij zeker aanbevelen en nee, ik ben niet werkzaam bij Clippingmasters :-.
Super bedrijf. Wat een service! Ben er stil van. Voor een ander waarschijnlijk een gewone foto, maar voor mij een zeer dierbare foto. Dank voor het mooie resultaat!
Voor 4 Seizoenen Tuinmeubelen heeft Clipping Masters nu enkele malen gezorgd voor het vrijstaand maken van de productfotografie. Wij zijn iedere keer weer erg tevreden met de resultaten en het snelle werk!
Eerste ervaring met clippingmasters en kan niet anders zeggen dan top. Ze leveren snel en goed werk af. Vragen worden snel beantwoord en/ of opgelost. Tobben met vrijstaand maken is voor mij tot verleden tijd!
Prima service, niet de goedkoopste maar wel een van de beste ! Maak er al jaren dankbaar en betrouwbaar gebruik van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid