facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clinic Twenterandrun en Wiezoloop

Clinic Twenterandrun en Wiezoloop

Info

Hardloopclinic om in ieder geval 5 km Twenterandrun/ Wiezoloop te lopen. Zowel voor beginners als geoefende hardlopers. Professionele begeleiding!

Geschiedenis

Atletiekvereniging Twenterand (AVT) begint in februari weer met een nieuwe hardloopclinic op het Lageveld in Wierden. In verschillende groepen van beginners tot gevordenen wordt gewerkt naar een gezamenlijk doel. Voor beginners is dit minimaal het lopen van de 5 km tijdens de Twenterandrun en/of de Wiezoloop. Voor gevordenen is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor de 10 km of 21 km (halve marathon) te trainen.

Evenals voorgaande jaren zal er in verschillende groepen onder deskundige begeleiding van een trainer getraind worden. Elke groep kent zijn eigen niveau. Iedereen kan op deze manier op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo trainen. Tijdens de clinic wisselen van groep is mogelijk. Hardloopervaring en conditie doen de deelnemers op tijdens de trainingen, iedereen kan dus meedoen.

Naast de opbouw van conditie wordt aandacht besteedt aan de techniek van het lopen en er is een verantwoorde warming-up en cooling down. Doordat rustig wordt begonnen en langzaam wordt opgebouwd kan iedere loper na zestien weken deelnemen aan de Twenterandrun in Vriezenveen en/of daarna ook aan de Wiezoloop in Wierden. Voor gevordenen biedt de training de mogelijkheid om op een gestructureerde, verantwoorde en deskundige manier toe te werken naar een verbetering van de hardloopprestatie.

De clinictrainingen vinden plaats op recreatiepark Het Lageveld in Wierden. De perfecte locatie om, omringd door natuur, rust en ruimte, sportief bezig te zijn. Het Lageveld biedt vele mogelijkheden voor de invulling van de training: van korte tot lange afstanden, beschut door bomen of in de openheid van het grasveld, geen training is hetzelfde.

Ter ondersteuning van de clinic heeft de Atletiek Vereniging Twenterand fysiotherapeuten van FysioTwenterand tot haar beschikking, die tijdens de trainingen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en te adviseren bij veel voorkomende hardloopblessures. Deelnemers aan de clinic kunnen voorafgaand aan de clinic deelnemen aan een fittest om de conditie in beeld te brengen. Na afloop van de clinic wordt opnieuw een fittest gedaan, om te kijken welk effect de clinic op de conditie heeft gehad.

In januari zijn er informatiebijeenkomsten waar belangstellenden informatie kunnen inwinnen en zich kunnen inschrijven voor de clinic. Inschrijven kan ook via de website van Atletiek Vereniging Twenterand www.av-twenterand.nl/clinic.

Meer informatie is te vinden op www.av-twenterand.nl, of stuur een e-mail naar [email protected].

Adres: Vriezenveenseweg 57, 7641 PE Wierden
Stad: Wierden
Route: Vriezenveenseweg 57
Postcode: 7641 PE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Supportersvereniging SVZW Supportersvereniging SVZW 372 meter Fantastisch leuk hoe de jongste voetballertjes van de club mogen voetballen en worden...
SVZW - Sport Vereniging Zwaluwen Wierden SVZW - Sport Vereniging Zwaluwen Wierden 372 meter Clubscheidsrechter gezien wat absoluut geen scheidsrechter was. Jammer van toch wel e...
Wierdense ijsclub Wierdense ijsclub 383 meter Top locatie en alles prima voor elkaar!
SV Zwaluwen Wierden SV Zwaluwen Wierden 506 meter Fantastisch leuk hoe de jongste voetballertjes van de club mogen voetballen en worden...
SVZW 5 SVZW 5 549 meter De facebookpagina van SVZW5, hèt voetbalteam uit Wierden! SVZW 5 komt uit in de reser...
Juventa12 Juventa12 570 meter Je scoort er makkelijk
WVC Volley WVC Volley 971 meter Weghorst Makelaaradij WVC Volley is dé Volleybalvereniging van Wierden. Sportiviteit...
SVZW Basketbal SVZW Basketbal 1 km SVZW Basketbal is dé basketbalvereniging van Wierden.
Tenniscentrum De Stouwe Tenniscentrum De Stouwe 1 km Mooie padelbanen ne ook gezellig naderhand in de kantine!
bc Flits bc Flits 2 km BC Flits is een badminton vereniging die staat voor sportiviteit en gezelligheid!
GV Wierden GV Wierden 2 km De gymnastiekvereniging GV Wierden is opgericht 1 januari 2015. GV Wierden is een fus...
Luctor Et Emergo Luctor Et Emergo 5 km Mooie club en zeker mooie kantine met goede koffie en vriendelijk bar personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid