facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clinic Lefever

Clinic Lefever

Info

Permanente make-up, Medische tatoeage , Huidsbehandelingen, Hairstyling en veel mehr!

Geschiedenis




Ons team van Clinic Lefever heet u welkom en biedt u vanuit haar kennis en ervaring een breed pakket van behandelingen aan, zoals cosmetische, medische of ontspannende behandelingen. Ons doel is om u er beter uit te laten zien en u beter te voelen. Van top tot teen doen wij onder andere permanente make-up, medische huidverbetering, peelings, gezichtsbehandelingen, hairstyling, manicure en pedicure.
Onthoud: als je er op je best uitziet, voel je je op je best! En dat geldt niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen.

Adres: p.s.weg 93, 8479HJ Oldetrijne
Telefoonnummer: 0561-476986
Stad: Oldetrijne
Route: p.s.weg 93
Postcode: 8479HJ



op zoek naar gerelateerd: permanente make-up almere buiten, permanente make-up almere muziekwijk
Recensies
Voor de 5e keer met de Vivace behandeld en het resultaat is verbluffend. Geen fillers meer nodig en mijn poriën zijn nagenoeg niet zichtbaar, echt een aanrader. Af en toe pijnlijk maar zeker een aanrader.
Nou super blij mete wenkbrouwen en potloodstreepjes aardige vrouwen proberen je niks aan te smeren alleen maar tips super relaxt echt een aanrader<div class="JRGY0
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid