facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Climate32

Climate32

Info

Wij adviseren, ontwerpen, installeren én onderhouden luchtbehandelingssystemen, airconditioningsystemen, koel- en vriescellen en verswinkel inrichtingen.

Geschiedenis

Renselaar Koeltechniek is gespecialiseerd in klimaatbeheersing. Wij adviseren, ontwerpen, installeren én onderhouden luchtbehandeling systemen, airconditioningsystemen, koel- en vriescellen en verswinkel inrichtingen. Daarvoor staan we 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Het hele jaar door.

Adres: Pascalweg 14, 8071 SE Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-258154
Stad: Nunspeet
Route: Pascalweg 14
Postcode: 8071 SE


Recensies
Top bedrijf! Ze hebben het prachtige interieur gemaakt van onze viskiosk en het resultaat mag er wezen. Er zijn wat dingetjes door onmacht niet helemaal vlekkeloos gegaan maar dat werd goed opgelost. Kortom een betrouwbare partij die meedenkt en leveren wat ze beloven.
In ons chalet op Reeenlust in Elspeet is door Jan Hein Mulder van Climate 32, Pascalweg 14 te Nunspeet op vakkundige wijze een airco geplaatst. Met één telefoontje naar de directeur Henk Renselaar alles geregeld. Advies, wijze van plaatsing en daarna door het secretariaat gelijk een afspraak over plaatsing gemaakt. Na de zeer snelle plaatsing, een foto van het resultaat via de app ontvangen. Als klant vond ik deze manier van zaken doen op basis van vertrouwen heel fijn. Ik beveel dit bedrijf dan ook graag aan. Betrouwbaar, vakkundig, snel en dat alles tegen een redelijke prijs. Jan van der Maas Kapelle.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid