facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CLIC by Suzanne

CLIC by Suzanne

Info

Dutch Design Jewelry by Suzanne Schaars: non-allergic, light weight colourful aluminum with magnetic locks!
www.clicbysuzanne.com

Geschiedenis

Wij maken graag mooie sieraden en zijn er trots op dat we dat in eigen atelier in Nederland doen.

Volg ons ook op Instagram, LinkedIn en Tumblr.



"CLIC by Suzanne is a contemporary Dutch jewellery label that distinguishes itself using strong forms and a particular application of material and technique. The common theme in the collection is the use of aluminium, the stylistic elements and the unique magnetic clasp that is ingeniously incorporated into every design."
Adres: Graaf van Solmsweg 46-D, 5222 BP Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31737470088
Stad: Den Bosch
Route: Graaf van Solmsweg 46-D
Postcode: 5222 BP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Clic sieraden sale, CLIC by Suzanne verkooppunten, CLIC Dutch Design Jewelry, Clic armband, Kortingscode CLIC by Suzanne, CLIC ringen, Clic schoenen website, CLIC Creations bv CLIC atelier graaf van Solmsweg 46 d 5222 bp s hertogenbosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kandy crochet Kandy crochet 3 km kandy crochet is a company in charge of making crochet toys of all styles, color and ...
Vis & vlees Vis & vlees 4 km Vis & vlees is de online webwinkel in vis en vlees. Bestel onze producten online en o...
VNDX Amsterdam VNDX Amsterdam 6 km Ik ben uiterst tevreden. Dit is mijn tweede aankoop en de eerste keer dat ik bij hun ...
Recensies
Meer dan 10 jaar geleden kocht ik een ketting met clicsysteem met bijpassende oorbellen in een winkel in Wageningen. Het snoer werd lelijk van transpiratie door het vele dragen. Ik kon hem niet schoon krijgen, wat ik heel erg vond. De winkel bestaat niet meer. Bij toeval stuitte ik op de website. Na contact met Suzanne, was het zo geregeld. Ze heeft voor weinig geld het snoer vervangen. Ik ben er zo blij mee. De ketting is geschikt voor iedere gelegenheid, sportief of netjes. Dat vind ik het voordeel boven een gouden ketting.
Ik ben blij dat ik hier hebt besteld. De sieraden die wij op korte termijn bestelden werden ruim op tijd bezorgd in mooie cadeau verpakking. Ik ben zo benieuwd naar de reactie van mijn collega wanneer ze dit krijgt.
Wat een super service. Gebeld omdat ik een ring gezien had maar die anders was dan mijn als gekochte ketting en oorbellen. Gelukkig konden ze de ring hetzelfde maken. Ook de levering was super. Wilde de sieradenset aan tijdens een bruiloft maar het was erg druk. Toen hebben ze ervoor gezorgd dat ik ze toch nog op tijd in huis had. Nu dus een ketting, oorbellen ring en armband van hetzelfde. Bedankt CLIC team!!
Heel blij met mijn ring en oorbellen. Ik ben al jaren fan. De ringen passen altijd en zijn mooie van design.
Al jaren heb ik twee kettingen en een armband. Prachtige sieraden, nu laatst 3 armbandjes en ring besteld, snelle levering, en ook deze weer prachtig. Service heel goed. ....zeer prettig contact! Ik hoop snel een keer in de winkel langs te komen.
Super lieve meiden en geweldige sieraden. Prachtig om te zien hoe deze sieraden met veel zorg en liefde worden gemaakt met de hand. One in a kind! Zulke sieraden kom je zeker niet zo snel meer tegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid