facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clevers

Clevers
"Onze ijssalon in Arcen bevindt zich aan een karakteristiek plein in het hart van het dorp. De ijssalon leent zich goed voor een heerlijk ijsje op ons prachtige terras met een fraai uitzicht op de Maas, maar ook voor een heerlijk ijsje uit het vuistje. Direct achter de ijssalon stapt u namelijk binnen no time aan boord van het vrijvarende veerpont dat Arcen verbindt met het Rozendorp Lottum. Arcen staat ook wel bekend om de mooie fiets- en wandelroutes, maar ook zeker om de prachtige Kasteeltuinen. Kijk ook eens op liefde voor Limburg of op smaakvol Arcen voor meer informatie."
Adres: Raadhuisplein 11 , Arcen 5944 AH, NL
Telefoonnummer: 077 473 3000
Stad: Arcen
Route: Raadhuisplein 11
Postcode: 5944 AH


Openingstijden

Maandag: 10:30-22:30
Dinsdag: 10:30-22:30
Woensdag: 10:30-22:30
Donderdag: 10:30-22:30
Vrijdag: 10:30-22:30
Zaterdag: 10:30-22:30
Zondag: 10:30-22:30


op zoek naar gerelateerd: clevers tienray, ijssalon clevers tienray, clevers grubbenvorst, clevers arcen, clevers ijstaart, clevers plasmolen, clevers kessel, theo clevers
Recensies
Op zich heel lekker. Maar het werd er erg druk. Er was bijna geen tijd om te bestellen, bezorgen warme chocola kwam veel later èn betalen. Bovendien stond de buitendeur regelmatig open en waren en lawaaierige kinderen. Verder wel kunnen genieten van ijs.
Zoals de vorige keren was het weer super. Mooie en schone santaire voorzieningen maar je komt hier voor het IJS. Maak een keuze uit het geweldige assortiment. Scan de qr code op je tafel geef de bestelling door en betaal via de website. Even wachten en de bestelling wordt gebracht. Het grote genieten kan beginnen.
Op deze top lokatie aan de Maas kun je een heerlijk ijsje of een grote coup ijs krijgen. Ook kan je er een lekker drankje doen. Het uitzicht is fantastisch over de Maas. Het personeel is vriendelijk en de prijs kwaliteit verhouding is ook goed. Bij goed weer is het altijd druk, de kans dat er geen plek is is heel groot.
Zitten nu schuin tegenover clevers lekker uit te eten. Voorheen namen we dan het toetje bij clevers maar ergens is er qua prijs zoveel gebeurd dat het toetje dan nagenoeg duurder uitvalt dan bv mijn mixed grill met alles erop en eraan. 1,85€ per bolletje!! Halloooo tis maar melk! Tis er ook echt heel veel rustiger dan voorheen. Maar nog zelfde winst waarschijnlijk. Dit soort bedrijven maken dat mensen niets meer kunnen. Ga ff met drie kids ijs eten. Nondeju das schrikken. Anyway. In de trend van de supermarkten etc blijft ook clevers misbruik maken van de inflatie.
Ijssalon Clevers heeft van ijsjes een kunst gemaakt. Je hebt keuze uit meer dan 30 pagina's vol met ijsjes en andere koude lekkernijen. Probeer dan maar eens een goede keus te maken ; Je kan binnen of buiten plaatsnemen om rustig je ijsje op te eten. Wanneer we het ijsje bestelde hadden we vrij snel ook het ijsje in ontvangst mogen nemen. Het bord er erg mooi opgemaakt, bijna zonde om op te eten maar dan smelt het weg, ook zonde. De smaak was heerlijk en de koekjes aan de buitenzijde smaakte ook lekker. Kortom weer een heerlijke ervaring rijker!
Ijssalon met terras met uitzicht op de Maas. Goede koffie. Vriendelijk personeel. Ondanks drukke zondag liep het goed door. En het ijs was zeer smakelijk!
Zeer lekkere ijsjes. Prachtig zicht op de Maas zalig vertoeven hier
Heerlijk ijs, op een prachtige lokatie direct aan de Maas
Diverse keuzes in kleine en grote coupes met heul veul smaken, met fruit of likeur en crunchie toppings. Dé plaats om in je vakantie en/of tussendoor te bezoeken. Supervriendelijk personeel en zeer vakkundig. Ook goed bereikbaar en rolstoel vriendelijk.
Ik heb n heerlijke banatoffee ijs gegeten en mijn man warme appeltaart met latte machiato
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid