facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clevers

Clevers
"Onze ijssalon in Grubbenvorst is heerlijk gelegen aan een gezellig plein midden in dit mooie dorp aan de Maas. De ijssalon heeft naast de 70 zitplaatsen binnen ook een prachtige wintertuin met een gedeeltelijk verwarmd terras. Grubbenvorst is het middelpunt van vele fiets- en wandelroutes, het Pieterpad is er daar één van. Vanuit het centrum van het dorp wandelt of fietst je zo de natuur in. Kom eens langs om de mooie omgeving te bekijken en te genieten van ons ambachtelijke ijs."
Adres: Lottumseweg 1 , Grubbenvorst 5971 BT, NL
Telefoonnummer: 077 366 1459
Stad: Grubbenvorst
Route: Lottumseweg 1
Postcode: 5971 BT


Openingstijden

Maandag: 10:30-22:30
Dinsdag: 10:30-22:30
Woensdag: 10:30-22:30
Donderdag: 10:30-22:30
Vrijdag: 10:30-22:30
Zaterdag: 10:30-22:30
Zondag: 10:30-22:30


op zoek naar gerelateerd: clevers tienray, ijssalon clevers tienray, clevers grubbenvorst, clevers arcen, clevers ijstaart, clevers plasmolen, clevers kessel, theo clevers
Recensies
Vroeger een begrip, en de moeite waard om speciaal voor naar Grubbenvorst te rijden. Tegenwoordig heeft het met 'ambachtelijk' ijs weinig meer te maken, met 10 vestigingen, en een hoeveelheid ijs die simpelweg niet meer ambachtelijk te produceren is. Echter betaal je nog steeds de hoofdprijs 1,85 per bol en een fatsoenlijke ijscoupe gaat al ruim over de 10 euro. De smaak is oke, maar niet geweldig. Weekends en vakanties erg druk, vooral door toeristen. Parkeren is zowel in Grubbenvorst, als in Arcen mogelijk, maar wel een stuk lopen. Kortom, hier geldt het motto Massa is Kassa, en er zijn ondertussen zaken die Clevers ruim voorbij zijn gegaan kwa prijs/kwaliteit.
Hier geweest met èèn van de fietsroutes van Happen en Trappen. Ons eindpunt van de route was hier waar we konden gaan genieten van ons toetje. Goed en vriendelijk ontvangen en het belangrijkste het toetje was heerlijk. We konden na dit dessert met een volle buik weer terug naar Brabant.
Wat een heerlijke verwenkaart! Goed dat deze ijssalon niet bij ons in het dorp staat, te lekker!! Mooie combi-deal van uitgebreide keuze koffie of thee en een heerlijke coupe met oa vers fruit opties. Erbij ook nog een klein likeurtje met slagroom en nog een bonbon. Hoeveel verwennerij wil je hebben. Net geen 9 euro. Was genieten.
Was heerlijk om in het zonnetje buiten op het terras te zitten. De ijscoupes zien er mooi en lekker uit. Ook de bediening is prima. Ik had zelf een verse munt thee gepakt en deze was erg lekker en goed gevuld met munttakjes.
Het ijs was top en de koffie ook genieten
IJs was heerlijk. De service was daarentegen ver beneden peil. De medewerkers waren alleen maar verhalen aan het vertellen tegen elkaar en hielden zich niet met de gasten bezig. Uiteindelijk hebben we maar via de website besteld omdat we geen zin hadden om te wachten tot ze hun verhaal onderling hadden afgemaakt. Toen we gingen stonden 6 medewerkers achter en voor de balie en zij hadden het veel te druk met elkaar om ons te bedanken en een fijne avond te wensen. Dit is wel echt een aandachtspunt voor het personeel, voor de service zouden we hier zeker niet meer terugkeren.
Dit vindt iedereen heerlijk...! Met het hele gezin even genieten van overheerlijk ijs. Lactose vrij ijs hebben ze ook! Alsvast smakelijk!
Het lekkerste ijs ooit! Verrukkelijke combideals met koffie/andere warme drank en een heerlijk ijsje, bonbon, likeur en slagroom, echt een verwenpakketje! Toen ik de lange vingers wilde omruilen voor de koek in een andere keuze, was dat geen probleem. Echter wel flauw om daar dan 90ct voor te rekenen…
Bijzonder veel keus in zowel schepijs als softijs. Jammer dat mijn oubliehoorn lek bleek en ik daar pas na enige tijd achter kwam. M'n kleren konden direct in de was
Ja onze jaarlijkse gang naar clevers ijs in Limburg is en feit. Natuurlijk weer een combi besteld. Dit jaar weer een euro duurder. Nu 8 95. Over de smaak niets dan goeds. Snel en vriendelijk geholpen door de medewerkers. Toch is er een maar ingeslopen. De combi is een ijscoupe in combinatie met een koffiesoort. Wij hadden een capuccino en daar was niks mis mee. Goed van temperatuur en een Belgische bonbon erbij en een typisch Limburgs likeurtje met slagroom. Perfect! MAAR, de ijscoupe was de onderste laag voor 33% gevuld met lange vinger. Op dit bedjedikke matras van lange vinger 2 ijssoorten en +/-2 aardbeien afgewerkt met slagroomen en witte chocolade krullen. Nou ga ik naar clevers voor het ijs. Maar lange vingers is voor deze ondernemer een verdienmodel. Deze consument vind zich in de vingers gesneden door de lange vingers van deze ondernemer. Tip: meer ijs en minder koek. Zeker als de combi ieder jaar een euro duurder wordt. Ben benieuwd of Clevers hier iets mee doet. I'll be back.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid