facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clerkx Bloembinders

Clerkx Bloembinders

Info

Bezoek onze website voor een sfeerimpressie van onze zaak.

Geschiedenis

Met een fris, jong team enthousiaste medewerkers zijn wij dagelijks aan het werk met onze veilingverse producten. Omdat wij zelf rechtstreeks, aan de klok op de veiling onze inkopen doen, kunnen wij u een uitstekende kwaliteit bloemen leveren. We durven dan ook een "5 dagen goed garantie" af te geven.

Uw bestellingen zullen wij met de grootste zorg uitvoeren. In een ruime straal rond Heel, worden uw bestellingen door ons zelf bezorgd. Door ons Fleurop lidmaatschap, kunnen wij uw orders ook in heel Nederland leveren.



"Als eigenaar heb ik, René, het vak van thuis uit meegekregen en heb ik inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. Samen met mijn vakkundig team neem ik je graag mee in de kleurrijke beleving van bloemen.7 DAGEN VERSGARANTIERené koopt zelf de bloemen in, rechtstreeks aan de klok op de veiling Rhein Maas in Herongen. Verser krijg je ze niet! Onze boeketten worden vervolgens altijd met de hand samengesteld met dagverse bloemen. Daarom geven wij 7 dagen versgarantie op onze boeketten!Uw boeket bezorgen wij in een ruime regio rond Heel, namelijk in de hele gemeente Maasgouw en de hele gemeente Leudal en door ons Fleurop lidmaatschap verzorgen wij uw boeket in heel Nederland.Zilver gecertificeerd volgens de barometer duurzame bloemist SGR."
Adres: Dorpstraat 63, 6097 AM Heel (plaats)
Telefoonnummer: 0475578050
Stad: Heel
Route: Dorpstraat 63
Postcode: 6097 AM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden clerx Heel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Tomassen Heel Slagerij Tomassen Heel 371 meter Fijne slager kwaliteit en veel keus. Voor redelijke prijs
Recensies
Rozen gekregen voor valentijnsdag en ze staan nog steeds prachtig in de vaas. Zeer goede service en de bloemen zijn van uitstekende kwaliteit.
Bloemen zijn duur in deze tijd, maar het is wel de moeite waard. Deze winkel hebben ze vriendelijk personeel en je wordt er goed geholpen. Een bloemetje voor je vrouw, vriendin, vriend, kennis of voor jezelf. Het gebaar dat je geeft daarvan krijg je veel voor terug. Haal je bloemen hier op dit adres je bent er zeker van dat ze vers zijn en lang blijven staan
De beste bloemist van Midden Limburg. De bloemen zijn super van kwaliteit, staan mooi lang in de vaas.
Wij zijn super goed geholpen door Robin van Clerkx Bloembinders voor het verzorgen van alle bloemen voor onze bruiloft! Van mooi bruidsboeket tot de bloemetjes op tafel, het zag er prachtig uit. Een fijne service met geweldig resultaat.
Ontzettend slechte boeketten bij bezorging. Het is een ratjetoe van verschillende bloemen, 1 per soort. Echt niet zijn geld waard..
Voor een cliënt bloemen voor begrafenis gaan halen op het laatste moment. Heeft direct een supermooi bloemstuk gemaakt tegen een zeer schappelijke prijs. Heel vriendelijk, mooie winkel met groot assortiment bloemen en planten. Zeker een aanrader
De beste bloemenzaak in de omgeving
Prachtig Bruidsboeket en Corsages gemaakt op 30 aug 2019 We zijn heel tevreden.
Bloemen besteld en laten bezorgen.Het werkte prima.
Top bloemist in Heel. Mooie producten en vriendelijke medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid