facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cleopatra passie voor lingerie

Cleopatra passie voor lingerie

Info

Ieder mens is bijzonder en dient zelfverzekerd door het leven te gaan! Maak kennis met onze stijlvolle collectie lingerie, onder-, nacht- & badmode.

Geschiedenis

Cleopatra Passie voor Lingerie in Horst is al sinds 1990 de toon aangevende lingerie speciaalzaak in Horst en omgeving. Na diversen verbouwingen bieden wij u op bijna 300m2 een groot assortiment dames lingerie, nachtmode en badmode. Heren kunnen terecht voor nachtmode, ondermode en badmode. Wij voeren onder andere de merken: Prima Donna, Marie Jo, L'Aventure, Twist by Prima Donna, Chantelle, Passionata, Anita, Rosa Faia, Felina, Contourelle by Felina, Esprit, Triumph, Sapph, Sloggi, Ten Cate, Mey, Ringella, Pastunette, Rebelle, Schiesser, Guess, Armani, Madam Supertrash, Tommy Hilfiger.

Service en advies staan bij Cleopatra Passie voor Lingerie hoog in het vaandel.
Het verkoopteam, Lilian, Leny, Gertie en Hélène, staat voor u klaar. Graag tot ziens bij Cleopatra Passie voor Lingerie. Bezoek ook onze website www.cleopatralingerie.nl

Adres: Kerkstraat 20a, 5961 GD Horst
Telefoonnummer: 077-3987250
Stad: Horst
Route: Kerkstraat 20a
Postcode: 5961 GD


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Recensies
Super winkel! Vriendelijke service met verstand van kwaliteit. Precies zoals je geholpen wil worden, maar niet vaak meer ziet. Erg blij met de boxers die ik daar gehaald heb. Heb je een hekel aan al het onpersoonlijke van deze tijd en wil je weer de service die een zaak hoort te bieden, dan is Cleopatra your place to go!
Top winkel! Goede kwaliteit voor een goede prijs! Ook voor mannen genoeg keuze in boxershorts. Personeel erg vriendelijk en in voor een praatje met goed advies. Kortom: 5 sterren waardig! Ik ben blij met mijn Bjorn Borg Boxershorts.
Niets op aan te merken. Veel keuze qua dames en heren.Aardige en behulpzame winkeljuffrouw.Nette winkel
Vriendelijk en deskundig geholpen
Vertaald door Google Leuk maar duur Origineel Nice but expensive
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid