facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cleine Coaching

Cleine Coaching

Info

Cleine Coaching, uw specialist in vastgelopen zorg. Onze medewerkers hebben minimaal 5 jaar relevante ervaring. Casemanagement Training Meerzorg Personeel

Geschiedenis

Je werkt of wilt gaan werken in de zorg. Hoe kom je aan opdrachtgevers of hoe maak je daarmee goede afspraken? Cleine Coaching is specialist in het matchen van medewerkers en organisaties, speciaal voor de zorg. Wij brengen zorgvrager en zorgverlener bij elkaar en ondersteunen je in je werkzaamheden.
Cleine Coaching werkt zorgsector breed. Je kunt als werkzoekende in de zorg via onze service opdrachten verkrijgen binnen zowel zorgorganisaties in de zorg- en welzijnssector als binnen de PGB- en particuliere zorg/begeleiding.

Adres: Swanenburg 118, 7423BC Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: +31641461061
Stad: Deventer
Route: Swanenburg 118
Postcode: 7423BC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Techvisie Polska Techvisie Polska 2 km Vertaald door Google Ik denk dat er maar één nadeel is waar iedereen het mee lijkt ee...
Techvisie B.V. Techvisie B.V. 2 km Vertaald door Google Een stel dieven !!! Origineel Banda złodziei!!!
Wij Personeelsdiensten Wij Personeelsdiensten 2 km Goed bereikbaar, prettig om zaken mee te doen!
Tempo-T Tempo-T 3 km Deze mensen verwachten teveel ik ga net tijdens een sollicitatie voor letterlijk fabr...
easyworx easyworx 3 km Puck de topper van easywork altijd proberen het probleem op te lossen fijne medewerke...
Recensies
Dit zijn echte kanjers die alleen resultaat gericht werken. Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen. Toppers met vakkennis en zowel professioneel werk als personeel leveren..
Professioneel bedrijf waar de zorg voor de cliënt bovenaan staat zoals het hoort. Altijd een snelle en flexibele oplossing, ook voor complexere casussen.
Een organisatie waarin de cliënt centraal staat. Cleine Coaching werkt vanuit een heldere visie en heeft veel kennis in huis.
Absolute professionals met hart voor de cliënt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid