facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CLC Boeken en Muziek

"Ons doel is om Christelijke lectuur aan te bieden, zodat u verder kunt groeien in uw geloof of andere mensen kunt helpen om te groeien in hun geloof in Jezus Christus. Wij willen dit bereiken door u te voorzien van passende informatie bij elk boek, cadeau of kaart die u zoekt.Daarnaast zijn wij ook beschikbaar om u persoonlijk advies te geven. Dit doen wij door onze recensies, de nieuwsbrieven en onze eerlijke antwoorden op uw vragen. Of u nu bij ons in de winkel bent of op de webshop, u kunt ons tijdens kantooruren aanspreken."
Adres: Asselsestraat 58 , Apeldoorn 7311 EN, NL
Telefoonnummer: 055 522 2757
Stad: Apeldoorn
Route: Asselsestraat 58
Postcode: 7311 EN



op zoek naar gerelateerd: Christelijke boekhandel Amsterdam, Christelijke boekhandel Utrecht, CLC Amsterdam, Boekhandel Apeldoorn, Openingstijden CLC Apeldoorn, CLC Zutphen, Christelijke webshop, Christelijke boekhandel Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Slegte De Slegte 308 meter
Primera Primera 1 km
Bruna Bruna 3 km Fijne winkel. Overzichtelijk en kwaliteit.
Bruna Bruna 3 km Fijne winkel. Overzichtelijk en kwaliteit.
Recensies
Hallo met lieve Broeder martien cLc in Apeldoorn is dus echt een super mooie winkel hoor voor boeken en cd's hoor
Mooie winkel met een ruim assortiment. Je kan op je gemak rustig rondkijken zonder dat er meteen iemand bovenop je springt, maar als je hulp nodig hebt, dan komt het ook helemaal goed. De verkopers zijn altijd erg vriendelijk!
Fijne winkel om jezelf nog meer te verdiepen in je geloof. Ook slaag je goed in cadeautjes vinden voor je mede gelovige broeders en zusters!
Ruim assortiment boeken, muziek en cadeaus. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ik kom hier graag vanwege het ruime aanbod in boeken, kalenders, kaarten etc. En last but not least. Je wordt hier altijd prettig geholpen.
Christelijke boekhandel met de meest uiteenlopende producten. Hier kan je met een boekenbon betalen. Ze hebben bijv. ook cd's kaartjes en cadeaus.
Ruime keuze. Fijne muziek rustig op de achtergrond. Als je hulp vraagt dan wordt echt geprobeerd om het meest passende te vinden. Vriendelijke mensen.
Ruim assortiment met christelijke boeken, muziek en meer. Goede service.
Een aanrader, heel lief en meedenkend personeel. Veel boeken en kaarten over spiritualiteit en mens zijn. En gratis parkeren.
Fijne boekwinkel. Vriendelijk personeel. Het assortiment zou nog wel iets ruimer mogen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid