facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Classic Trouwauto Verhuur

Classic Trouwauto Verhuur

Info

Als u houd van "oud" en klassiek dan bent u voor uw
trouwauto bij ons op het juiste adres. Wij bieden een
speciale trouwauto aan voor een speciale dag



"Classicos trouwen en toeren te Nunspeet. Kleinschalig, betaalbaar en betrouwbaar. Verhuur van de mooiste oldtimer cabrio's. Ford Mustang huren zelf rijden; Triumph Spitfire, Land Rover Defender of Kever cabrio huren? Bij ons bij je aan het juiste adres."
Adres: Molenweg 17, 8075PA Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31623918421
Stad: Elspeet
Route: Molenweg 17
Postcode: 8075PA


Recensies
Nadat onze eigen trouwauto niet geleverd dreigde te worden, heb ik direct contact gezocht met Ariën van Classicos. Hij reageerde meteen en stond snel met een oplossing klaar. Ariën denkt proactief mee en is erg vriendelijk, een topadres dus als je op zoek bent naar een trouwauto voor de mooiste dag van je leven!
Jongensdroom om te trouwen in de ford mustang uit 1964, supergave ervaring en zeker een aanrader.
Voor onze trouwdag hebben we de witte Ford Mustang cabrio gehuurd. Wat een fantastische auto is dit, heel veel leuke reacties gehad gedurende de grote dag. Auto is in goede staat en heeft een super vette en goed klinkende V8! De kap van de cabrio gaat zelfs elektrisch open en dicht. Echt een aanrader om deze auto te huren bij dit bedrijf!
Hele goede en nette service! Wij hebben de Triumph Spitfire gehuurd, wat een leuke auto! Echt een aanrader ook voor in de zomer, omdat het dak heerlijk open kan. Zoveel leuke reacties gekregen! Aanbevolen om bij Classicos je auto te huren!
Mijn eigen trouwauto was 4 dagen voor de trouwdag af gezegd. We werden door Classicos snel aan een nieuwe auto fort mustang geholpen. Hartelijke voor de snelle en vlotte service. We hebben genoten!!
Super leuk om een mooie oldtimer hier te huren. Van tevoren was alles duidelijk en bij het ophalen werd alles nog eens goed uitgelegd. De meegekregen route helemaal gereden en daarmee alle mooie plekken in de omgeving gezien. Een aanrader voor iedereen die een leuk dagje weg wil met een leuke auto!
Nette afhandeling van de gehele procedure, met als pronkstuk natuurlijk: de Kever cabriolet
Top geregeld en super auto! Maakte onze bruiloft helemaal af!
Fantastische auto’s! Vanuit de standplaats Nunspeet rij je zo de mooie Veluwse natuur in wat geweldig is! Kortom: aanrader!
Super fijn, makkelijk en snel contact en een hele fijne dag gehad met de Triumph! Heel flexibel en meedenkend om er een topdag van te maken. Classicos is top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid