facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Classic Style Lingerie

Classic Style Lingerie

Info

Gróótste lingeriezaak van zuid-Nederland met een uitgebreid assortiment: lingerie, bruidslingerie, badmode, en ondermode. Maten vanaf 65AA tot en met 125J.

Geschiedenis

Wij zijn een lingeriespeciaalzaak met een zéér uitgebreid assortiment en hebben voor iedere vrouw mooie en goed passende lingerie. Onze BH-maten lopen namelijk van 60AA tot en met 125J.
Naast onze ruime collectie in 'dagelijkse lingerie' beschikken wij ook over een royaal assortiment bruidslingerie, shapewear, zwangerschapsbh's en nachtmode. Ook hebben wij het hele jaar door een ruime collectie in badmode.
Kenmerkend aan onze winkel is de service. Jij staat bij ons centraal en wij nemen voor elke klant ruim de tijd om datgene te vinden, dat het best aansluit bij uw wensen, budget en lichaam!
Kortom, wij bieden u deskundig personeel, een gevarieerd assortiment en een prettige sfeer.



"De gróótste lingeriespeciaalzaak van Nederland. Ons team bestaat uitsluitend uit lingerie stylistes.Ook bij ons verkrijgbaar de wat grotere cup maten t/m O cup."
Adres: Hoofdstraat 140, 5481 AJ Schijndel
Telefoonnummer: 0735496850
Stad: Schijndel
Route: Hoofdstraat 140
Postcode: 5481 AJ



op zoek naar gerelateerd: Badmode Schijndel, Hunkemöller
Recensies
Kwam in de winkel met de boodschap dat ik een goedkopere bh wilde hebben voor mijn grotere cupmaat ik ben 15 en heb kleedgeld dus niet veel te besteden. Ik moest volgens de verkoopster echt een bepaalde bh hebben want hij zat perfect volgens haar. De bh kostte 82 euro maar ik geloofde de verkoopster. Na 1 dag dragen had ik striemen onder mijn borsten en schuurplekken onder mijn oksels. Veel te kleine omvangmaat en te hoge beugel dus. Naar mijn mening had de verkoopster dit makkelijk kunnen zien aangezien ik aanneem dat deze daar verstand van heeft. Heb de winkel gebeld met de vraag of ik misschien de helft van mijn geld terug zou kunnen krijgen of enige korting op een nieuwe had de kaartjes er uit geknipt dus vandaar maar daar was geen sprake van. Hele slechte service dus!
Wij hadden een AFSPRAAK, lingerie voor een bruid en haar moeder. Ik, de moeder, loop met een stok, ben slecht ter been. Het was erg druk in de winkel en de hoofd verkoopster wilde persé alle klanten zelf helpen. We werden wel geholpen maar de verkoopster nam niet de tijd voor ons. Ze liep telkens, voor langere tijd, weg om andere klanten te helpen. Hierdoor was er geen tijd voor ons. De hulp verkoopster mocht geen klanten helpen en ook geen kassa bedienen.
Geweldige goeie en fijne hulp met erg goed en eerlijk advies! Super tevreden! Al jaren klant!
Veel aandacht voor klant gezellige winkel en vriendelijk personeel
Heel fijn geholpen, en goed advies
Super fijn geholpen! Goed advies en een goede prijs!!
Superfijn geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid