facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Classic International BV

Classic International BV

Info

Wij leveren een groot scala kwaliteitsproducten op het gebied van draadloze communicatie voor amateur en (semi-) professionele toepassingen.

Geschiedenis

Ons leveringsprogramma bestaat uit een groot scala kwaliteitsproducten op het gebied van draadloze communicatie voor amateur, semi-professionele en professionele toepassing.

Classic International is reeds gedurende vele jaren (exclusief) EU importeur van o.a.: Ameritron, Bencher, Butternut, Cushcraft, Flexa, HeilSound, Hustler, HyGain, INAC, MFJ, Microset, Mirage, PKW, Plasti Dip, SSB Electronics, Tonna, UltraBeam en Vectronics. Producten van genoemde fabrikanten worden door ons rechtstreeks en via een aantal nationale en internationale verkoopkanalen aangeboden.

Classic International B.V. is opgericht in 1984 en heeft vestigingen in Roermond (Nederland) en Mönchengladbach (Duitsland).

Onze Nederlandse vestiging beschikt over een eigen, zeer ruime behuizing. Het pand bestaat uit twee verdiepingen en voorziet in een grote, overzichtelijke showroom, kantoren en magazijnen. Onze euregionale locatie is gemakkelijk bereikbaar vanuit Nederland, België en Duitsland en beschikt over ruime, gratis parkeermogelijkheid. Volg de blauwe ANWB- borden Roermond-Oost, bedrijfsnummer 5339, Industrieterrein Spickerhoven. Klik hier voor de kortste/snelste weg met auto of openbaar vervoer. (Company Profile)

Een bezoek aan onze ruim gevulde showroom met een oppervlakte van ca. 150 m2 in Roermond is zeker de moeite waard! Een groot aantal producten uit ons omvangrijke leveringsprogramma, waaronder apparatuur van diverse merken, zijn live opgesteld en kunnen aan buitenantennes worden getest.

Ca. 14 jaar geleden hebben wij het product Plasti Dip® op een beurs in USA ontdekt en vervolgens naar Europa gebracht. Sindsdien importeren wij de gehele lijn en leveren deze met veel succes aan eindgebruikers, groothandel, wederverkopers, installers en industriële gebruikers in verschillende sectoren van de Europese markt. In principe kan iedereen Performix producten bij ons betrekken. Classic International B.V. is gecertificeerd REACH compliant.



"Ons leveringsprogramma bestaat uit een groot scala kwaliteitsproducten op het gebied van draadloze communicatie voor amateur, semi-professionele en professionele toepassing.Classic International is reeds gedurende vele jaren exclusief EU importeur van o.a.: Ameritron, Bencher, Butternut, Cushcraft, Flexa, HeilSound, Hustler, HyGain, INAC, MFJ, Microset, Mirage, PKW, Plasti Dip, SSB Electronics, Tonna, UltraBeam en Vectronics. Producten van genoemde fabrikanten worden door ons rechtstreeks en via een aantal nationale en internationale verkoopkanalen aangeboden.Classic International B.V. is opgericht in 1984 en heeft vestigingen in Roermond Nederland en Mönchengladbach Duitsland."
Adres: Zuidhoven 9 G, 6042 PB Roermond
Telefoonnummer: +31475327390
Stad: Roermond
Route: Zuidhoven 9 G
Postcode: 6042 PB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Classic International antenne, Difona, Hamshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijn GSM shop Mijn GSM shop 2 km Supersnelle en vriendelijke service. De eigenaar denkt met je mee en is zeer behulpza...
Conect Telecom B.V. Conect Telecom B.V. 3 km Voor mijn bedrijf een geweldige partner. Goed advies, snel handelen en goede service ...
Recensies
Hallo Ik ben een regelmatige klant ..ik vind hier steeds mijn spullen die nodig zijn voor mijn hobby als amateur .. en telkens aan een zeer fijne prijs kwaliteit ... Nog enkele zeer sterke punten...zeer groot aanbod...snelle verzending...steeds stevig en goed verpakt ... Zeker een kijkje waard je vind zeker wat je nodig hebt voor jou hobby en snel geleverd aan je voordeur !! EEN FIJNE BESTEL ERVARING NODIG ? Waag zeker hier je kans een keer ik ben 100% een tevreden klant! mvg sven
Zeer goede en betrokken service en adviesverlening. Zeer kwalitatief en relevant aanbod tegen scherpe prijzen.
Onlangs WinRotorPlus besteld bij Classic International en de software was niet aanwezig. Een telefoontje om dit te melden en zij gingen aan de slag. Een paar dagen later een mail met de link om de software te downloaden foutje van de Duitse leverancier. Top bedrijf en een dikke pluim voor de medewerkers van Classic International.
Ik ben blij met mijn nieuwe producten, ze zijn vlot en netjes afgeleverd en mijn vragen werden netjes professioneel afgehandeld.
Snelle verwerking van mijn bestelling en bestelling goed ontvangen
de zending van classic was goed maar het afgeven aan mijn was niet goed
Goed bedrijf verstand van zaken
Vriendelijk en kundige mensen, veel artikelen op stock, snelle levering en goede service. Een begrip voor de regio.
Meermaals ben ik hier geweest. Elke keer aangenaam en vriendelijk geholpen waarvoor mijn dank.
Mooie winkel, goede uitleg over product, afspraken nagekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid