facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Clarijs covers, cycle bags

Clarijs covers, cycle bags

Info

Fa.Jac.Clarijs & Zn.

Geschiedenis

Familiebedrijf 3e generatie, gespecialiseerd in het verwerken van zeildoek en het repareren van onder andere voortenten van caravans. Meest gemaakte en bekende product zijn onze fietstassen. tegenwoordig verwerken wij ook het luxe Ferrari doek en maken we tassen en fiets tassen van gerecycled materiaal. het reCYCLEd materiaal bestaat voornamelijk uit gebruikt vrachtwagen doek, maar ook meubelstoffen, oude schoenen, 2e hands kleding en 2e hand accessoires.

Adres: Wilgenhoekweg 2, 4353 EB Serooskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0118-596464
Stad: Serooskerke
Route: Wilgenhoekweg 2
Postcode: 4353 EB



op zoek naar gerelateerd: Zeilmakerij Serooskerke, Clarijs Serooskerke, Clarijs fietstas, Clarijs fietstas review, Clarijs Zeilmakerij, Clarijs fietstassen review
Recensies
Als leverancier van aangepaste fietsen, leveren we al jaren gepersonaliseerde fietstassen van Clarijs Covers aan onze klanten. Met hun eigen logo of afbeelding. De kwaliteit en prijs: perfect. Heel prettig team om mee samen te werken. Ik hoop dat we nog jaren mogen genieten van jullie tassen.
Vanmiddag de regenhuif voor een Nihola bakfiets binnengekregen. Past perfect, ziet er heel mooi uit en is prachtig afgewerkt. De hondenbuggy die ik steeds meeneem voor de hond met knieproblemen past er onder en door het achterruitje kan ik de buggy nog steeds aan het stuur bevestigen. Chris J.
Geweldig vriendelijke service en mooie Nederlandse kwaliteitsprodukten. En als je belt met een vraag nemen ze nog op ook !!!
Hoogstaande, vriendelijke service en een prachtig duurzaam eindproduct. Zeer aan te raden!
Heel mooi en degelijk product! Echt een aanrader..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid