facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CJW Zomerkampen

CJW Zomerkampen

Info

CJW zomerkampen

Geschiedenis

Een jaarlijks kamp dat plaats vindt in de eerste week van de zomervakantie van de basisscholen in regio midden.

Op kamp gaan staat eigenlijk al vele jaren gelijk aan heel veel plezier en gezelligheid met leeftijdsgenoten, onder leiding van een groep toegewijde en enthousiaste vrijwilligers. Op deze pagina kunt u alles lezen over belangrijke dan wel randzaken aangaande het CJW Zomerkamp.

Wat houdt het CJW Zomerkamp precies in?

Er wordt in groepstenten geslapen met groepen van +/- 5 kinderen. Bij de jongere groepen slaapt de leiding bij de kinderen in de tent. De tenten die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden jaarlijks geïnspecteerd en zonodig vervangen door nieuwe.

Het kamp staat midden in de bossen van Zeddam. Dat dit nog steeds mogelijk is, kan worden toegeschreven aan de zorgvuldige wijze waarop wij met de natuur proberen om te gaan: met respect. Het CJW is dan ook één van de slechts twee groepen die nog in dit bos mogen kamperen. Wij hopen dan ook dat we dit nog vele jaren mogen blijven doen.

Natuurlijk moet er tijdens de kampweek ook aan de innerlijke mens worden gedacht. Daarom is er de gehele week een groep "amateurkoks" in touw om voor +/- 130 mensen drie lekkere en voedzame maaltijden per dag te bereiden. Daarnaast zorgen zij voor de nodige versnaperingen tussendoor. Zo is er bijvoorbeeld de dagelijkse Chocolademelk aan het einde van de dag. Het is voor de keuken overigens geen enkel probleem om rekening te houden met dieten/voedselallergiën, mits dit bij inschrijving bekend gemaakt wordt.

Verder is er natuurlijk niets aan zo'n kamp als er niet voor voldoende vermaak wordt gezorgd. Ook hier is echter ruimschoots in voorzien. Zo wordt er voor de drie verschillende (leeftijds)groepen een passend en gevarieerd dagprogramma samengesteld. De "Spelleiding" zorgt ervoor dat uw kind zich geen moment hoeft te vervelen. Er wordt bovendien zo veel mogelijk ingespeeld op de interesses van de doelgroep, zodat het voor iedereen leuk en uitdagend blijft. Natuurlijk zorgen we voor voldoende variatie en proberen we een goede mix te vinden tussen creativiteit, inspanning en ontspanning. Zo hebben we onder andere spannende bosspellen, speurtochten, sport- en spelactiviteiten en creatieve opdrachten als knutselen, hutten bouwen of toneelspel.

Tenslotte moet er natuurlijk ook aan de sanitaire voorzieningen worden gedacht, want kamperen in een bos hoeft niet gepaard te gaan met een slechte lichaamsverzorging. Wij zijn aardig met de tijd meegegaan. Zo beschikken wij over twee volwaardige toiletten; één voor de dames en één voor de heren. Deze kunnen gewoon worden doorgespoeld en worden minimaal eens per dag schoongemaakt. Extra slaapzakken gaan standaard mee en wordt er door de groepsleiding nauwkeurig gelet op tandenpoetsen, wasbeurten en schone kleren. Daarnaast is er meerdere keren per week de gelegenheid om te douchen. Hiervoor gebruiken we de doucheaccomodatie van de plaatselijke sportvereniging. Bovendien is een vast onderdeel van het programma een zwempartij in het Zwembad in 's Heerenbergh.

Er is een EHBOtent aanwezig waar alle benodigde spullen ruimschoots aanwezig zijn. Er zijn minimaal twee mensen met een EHBO-diploma en daarnaast zijn er twee mensen met een BHV-certificaat die precies weten wat zijn moeten doen als er ergens iets mis gaat. In geval van nood zijn wij daarnaast altijd te bereiken via de mobiele telefoon van de hoofdleider. Hiermee kunnen wij u natuurlijk ook altijd bereiken.

Wij doen er alles aan om uw kind(eren) een onvergetelijke week vol spanning en avontuur aan te bieden, waarin voldoende zorg wordt besteed aan de behoeften van het individu. Wij hopen u hiermee een beetje vertrouwd te hebben gemaakt met het hoe en wat van ons kamp en hopen uw kind(eren) te mogen verwelkomen.

Adres: Brummen (gemeente)
Stad: Brummen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
All 4 Run All 4 Run 201 meter Hardlooptrainingen in groepsverband.
Aaldering Pigeons Aaldering Pigeons 461 meter Pigeon fancier,Racer and breeder of high quality pigeons.
Bertine Lentink Food & Sport Coach Bertine Lentink Food & Sport Coach 515 meter De diëtist die in beweging is en jou in beweging houdt. Ik ga met jou het park of het...
Berends Sportpaarden Berends Sportpaarden 691 meter Hobbymatig fokken we en beoefenen we de mooie paardensport. Op deze pagina vind je al...
JBV Le pionnier JBV Le pionnier 1 km Super aardige petanque vereniging gelegen op een mooie locatie met ruim voldoende par...
Kinder Vakantie Spelen Brummen Kinder Vakantie Spelen Brummen 1 km Dit is de facebookpagina van de Kinder Vakantie Spelen Brummen. Blijf ook hier op de ...
Sportclub Brummen Sportclub Brummen 1 km Was een leuke wedstrijd en alles keurig opgebiecht van Carola netjes gedaan
KC Brummen e.o. KC Brummen e.o. 1 km Een adres waar je veel leuke en slimme dingen met je hond kan doen.
Hardlopen in Brummen Hardlopen in Brummen 1 km Loopgroep Veluwelopers biedt trainingen aan op meerdere locaties rond de Veluwezoom. ...
Petrie Ridingboots Petrie Ridingboots 2 km Ontzettend teleurgesteld in de service!! Nooit geen Petrie laarzen meer!
Crystal Skiracing Crystal Skiracing 2 km Skirace team uit Brummen
Recensies
Vele jaren zelf meegeweest. Eerst als kind, later als leiding. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Voor kinderen een onvergetelijke ervaring, voor de vrijwilligers die het kamp organiseren een geweldig weekje weg uit de bewoonde wereld en voor de ouders een weekje voor zichzelf : Dat is dus win-win-win!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid