facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CJS Gallery

CJS Gallery
Adres: Dennenlaan 27F, 1161 CK Zwanenburg, Nederland
Telefoonnummer: 06 19114651
Staat: Noord-Holland
District: Haarlemmermeer
Stad: Zwanenburg
Route: Dennenlaan
Huisnummer: 27F
Postcode: 1161 CK


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Zeer aangenaam verrast ... door zowel het aanbod van deze gallery op een plaats waar ik/wij hem niet verwachtten als, wellicht nog meer, door de eigenaar. Zeer toegankelijk, vriendelijk, met open oog voor de klant en meedenkend! Chapeau! Een duidelijke aanrader dus, zelfs als je vanuit het Rotterdamse naar de omgeving van 020 moet rijden .... En de objecten die we aanschaften waren, zijn en blijven fraai en zoals we ze graag zien. Don't know when ... maar we komen zonder twijfel nog eens terug!
Echt een zaak waar je zelf naartoe moet om te beoordelen. GEWELDIG!!!
Deze kwalitatieve, hoogwaardige en exclusieve kunstcollectie is toegankelijk voor iedereen.nnOnder de rook van Schiphol zijn wij altijd welkom in deze unieke en fabuleuze gallery waar wij veelal “One of a Kind” kunstpareltjes vinden van de meest uiteenlopende kunstenaars.nnHet persoonlijke contact, de mogelijkheid om bijzondere stukken te reserveren en de uitgebreide verzameling van designerboeken is nergens uitgebreider dan in deze winkel.nnWanneer wij iets bijzonders en exclusiefs zoeken voor de aanvulling van ons interieur, dan rijden wij naar CnS Gallery.
Wij zijn erg blij met onze fantastische kunstwerk.nAlles perfect geregeld door Jordy. Terecht 5 sterren en graag tot een andere keer.
Erg blij met onze aankoop! Echt prachtige spullen. En heel vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid