facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Civer BV

Info

Onderhoud,reparatie, in en verkoop van automobielen. Gespecialiseerd in Citroën en Peugeot.

Geschiedenis

Civer BV is sinds 1984 een onafhankelijk autobedrijf gespecialiseerd in Citroën. Wij zijn u graag van dienst met onderhoud, reparatie,aircoservice, APK keuring en schadeherstel. Ook zijn andere merken zijn bij ons van harte welkom. Heeft u een klassieke Citroën (vanaf de DS en jonger); daarmee hebben wij veel ervaring en in ons magazijn zijn nog veel gebruikte onderdelen beschikbaar. De veerbollen van alle Citroëns met het LHM of LHS systeem kunt u bij ons opnieuw laten vullen.
Verder kunt u bij ons terecht voor ruitvervanging, uitdeuken zonder spuiten, inbouwen accessoires, winterbanden en opslag (bandenhotel) en natuurlijk altijd een goed reparatie advies. Er is bij ons desgewenst gratis vervangend vervoer beschikbaar.



"Wij zijn sinds 1984 een betrouwbare partner in mobiliteit en gespecialiseerd in Citroën en Peugeot. Sinds 6 mei 2020 zijn wij verhuisd vanuit Den Haag naar de Starrenburglaan 5 te Voorschoten. Uw specialist voor de regio Leiden en omstreken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar welke auto u ook heeft. Wij doen het volledige onderhoud en reparatie van alle automerken. En, wij hebben in de meeste gevallen gratis vervangend vervoer beschikbaar."
Adres: Starrenburglaan 5, 2251AG Voorschoten
Telefoonnummer: 0703500542
Stad: Voorschoten
Route: Starrenburglaan 5
Postcode: 2251AG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Voorschoten, Peugeot specialist, Peugeot specialist Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Rijschool Boyd Huigsloot Auto Rijschool Boyd Huigsloot 798 meter Ik wist niet dat rijlessen zo leuk en leerzaam konden zijn!
Recensies
Prima garage met ouderwetse goede service. Civer is al velen decennia een begrip. Bedankt voor het snelle herstel van de airco en de band reparatie.
Vak mensen met en doel ,klanten helpen , ik ben super blij. José Lopes.Service: Motorreparatie
Prima garage. Ik ben super snel geholpen met een probleem dat elders niet oplosbaar leek.
Vandaag het toppunt van service en klantvriendelijkheid van mijn vaste garage CIVER meegemaakt, toen ik met autopech bij een ziekenhuis stond. Civer is GROTE KLASSE! TOPGASTEN! Mannen bedankt! Nooit meer een andere garage wat mij betreft.....
Hoewel ik niet in de nabijheid van deze garage woon, rijd ik graag een stukje om voor mijn APK en reparaties. Prima bedrijf met uitstekende service, een duidelijk verhaal met heldere afspraken en een goede prijs. Civer is een aanrader
Mijn peugeot 206 ca. 3 maanden geleden bij Civer langsgebracht na telefonisch gevraagd te hebben of ze plek hebben. Ik kon direct langskomen. Probleem was onbekend, motor wilde niet starten. Na 2 weken maar eens gebeld of ze al wisten wanneer de auto klaar was. Na 2 weken nog maar eens gebeld. Na 1 week nog eens, en zo door tot in totaal 10 weken wachttijd. Ik werd heerlijk achteraan gezet en ook na al deze keren bellen kreeg ik steeds het volgende te horen; "Ja meneertje, het is druk en we kunnen het probleem niet direct vinden". Ze hebben nooit uit zichzelf gebeld. Kortom, anderen zijn belangrijker. Toen ze uiteindelijk tijd hadden was het probleem binnen 3u verholpen; een doorgeroest kabeltje. Ik heb geen excuses gekregen, maar wederom en "tja, het is nou eenmaal druk he". Bijzonder hoe je zo een zaak kan runnen.
Ik ben al ruim 30 jaar klant bij Civer en heb daar in al die jaren met enige regelmaat goede occasions gekocht . Citroën GSA, Peugeot 505, en 5 keer een Citroën CX Mijn laatste CX , GTI turbo 2 uit 1987, heb ik drie jaar geleden aangeschaft. Ik heb weinig technische autokennis maar vertrouw 100% op Richard , de eigenaar van Civer, en zijn monteurs. Met zo'n klassieke CX heb je wel eens pech gaat er wel eens wat stuk, maar Civer zoekt altijd naar een goede oplossing voor een schappelijke prijs.
Al jaren lang goed geholpen en bij iedere beurt leenauto beschikbaar. Ze zijn klantvriendelijk en zeer bekwaam. Toen onlangs snel de dynamo vervangen moest worden terwijl zij eigenlijk geen tijd hadden, hebben ze toch de reparatie meteen uitgevoerd. Van mij een warme douche voor Civer!!
Altijd prima geholpen daar. Al diverse auto's bij Civer gekocht. Nooit teleurgesteld. Nu net even winterbanden eronder laten zetten. Kon ik op wachten. Meteen ook olie e.d. gecontroleerd. Kortom, een erg fijne garage.
Top garage met nog echte monteurs. Liefhebbers van auto's die repareren en niet vervangen. Ook zijn ze vriendelijk met de prijs en leveren ze goed werk en goede service. Erg tevreden klant al jarenlang. Ook hebben ze regelmatig betrouwbare inruil auto's .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid