facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cityspa Spavarin

Adres: Laan van Hoornwijck 29 , Rijswijk 2289 DG, NL
Telefoonnummer: 070 307 2050
Stad: Rijswijk
Route: Laan van Hoornwijck 29
Postcode: 2289 DG


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 10:00-21:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: cityspa spavarin badkleding, savarin groupon, spavarin openingstijden, spavarin review, spavarin aanbieding, spavarin korting, savarin wellness arrangement, spavarin prijslijst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Heerlijke klein opgezette spa. Wij hebben genoten en vinden de badkleding verplichting fijn.
Sauna prima om een halve dag te verblijven. Scheelde wel dat het niet druk was anders wordt het denk ik wel een ander verhaal. Tussen de middag daar geluncht maar was allemaal vrij prijzig. Club sandwich erg lekker maar de soep voor 10 euro! viel zwaar tegen. Dit was een kommetje van hooguit 150 ml waar verder ook niets bij zat.
Heel goed. Heerlijke massage en goede gezichtsbehandeling gehad. Het was helemaal top. Heel klein puntje. Reservering liep niet helemaal lekker. Sommige meiden wisten het niet helemaal goed waardoor er wat verwarring ontstond. Wij waren niet eerder in een spa geweest dus wisten het ook niet. Mooie faciliteiten stoombad sauna massagestralen ih zwembad hottub finse sauna. Heerlijk allemaal. Echt jezelf even lekker laten verwennen samen met de vrouw. Gaan we zeker nog eens doen.
Heerlijk ontspannen massage gehad, zo ontspannen dat ik bijna in slaap viel. Lekker sauna en zwembad. Zeker aan te raden!
Echt vriendelijk en geduldig geholpen. Fijne kleine spa met echt leuke details zoals de sauna's aan het water met uitzicht. Ook het eten is hier super , genoeg gezonde opties en echt genoten van de zoete aardappelfrietjes.
Er waren veel te veel mensen toegelaten voor het aantal sauna's/baden/lunchplekken. Het was steeds dringen en vooral veel wachten. Omdat er binnen te weinig ligbedden waren moesten we ook een uur buiten liggen het was niet warm. Douches in de kleedkamers waren slecht en koud. We kwamen hier om te ontspannen, maar dat is helaas niet goed gelukt.
Het fijne van deze City Spa is dat het aan de rand van Den Haag ligt, doorgaans niet zo druk is en zowel de Hamam als lichaamsmassage behandelingen helemaal top zijn!
Samen met mij vriend geweest op een zondag en de Friends and lovers arrangement gereserveerd. Het was lekker rustig, personeel aardig en wist veel te vertellen over de behandelingen. Het is kleinschalig maar wel knus. Zeker een aanrader
Samen met een vriendin de spa bezocht wij hebben genoten, er wordt gewerkt met een tijdslot vriendelijk personeel schoon en zeker niet te druk voor herhaling vatbaar.
Afgelopen dinsdag geweest, lekker rustig. We hebben genoten. Lunch was perfect. De dames van ROC Mondriaan hebben het netjes en goed gedaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid