facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CityPost Winterswijk

CityPost Winterswijk

Info

CityPost is een regionaal werkend postbedrijf in Winterswijk, Aalten, Vragender, Dinxperlo, Lichtenvoorde, Groenlo en Eibergen, tegen een flink lager tarief!

Geschiedenis

CityPost bezorgt post voor u in Winterswijk (ook buurtschappen), Dinxperlo, Aalten, Bredevoort, Lichtenvoorde, Harreveld, Zieuwent, Mariënvelde, Vragender, Lievelde, Groenlo, Beltrum en Eibergen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

CityPost rekent een tarief van 48 cent (voor een brief tot 20 gram, lees voor zwaardere brieven onder het kopje tarieven) Voor het overige niet genoemde gebied geldt voor alsnog het tarief van POSTNL.
CityPost bezorgt uw brieven uiterlijk binnen 48 uur gerekend vanaf de eerstvolgende werkdag na lichting, doch meestal al de volgende dag!

CityPost is er voor bedrijven, verenigingen en particulieren. En… CITYPOST HEEFT FLINK LAGERE TARIEVEN DAN POSTNL.

Adres: Hortensialaan 19, 7101XC Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0610546280
Stad: Winterswijk
Route: Hortensialaan 19
Postcode: 7101XC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MECO Distributie B.V. MECO Distributie B.V. 2 km Als ik in de vroege ochtend mijn krantjes op kom halen, staat er een muziekje op en d...
Recensies
Het is een instantie van de gemeente Winterswijk, hier kan men terecht voor advies als men er zelf niet helemaal uitkomt. Mantelzorg, financiële zorg, licht juridische vragen, scheiding, vrijwilligers werk maar ook om vrienden te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid