facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cityplaza Nieuwegein

Cityplaza Nieuwegein

Geschiedenis

Cityplaza, het stadscentrum van Nieuwegein! Circa 150 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en gezellige horeca. In het winkelcentrum zijn tevens vier supermarkten gevestigd, namelijk Jumbo, Dirk, EkoPlaza, Albert Heijn. Kom shoppen!



"Cityplaza telt maar liefst 150 winkels en horeca onder één dak. In Nieuwegein biedt winkelcentrum Cityplaza je een ruime keuze aan winkels, boetieks en specialisten op het gebied van mode, beauty en schoenen.Daarnaast vind je hier diverse soorten winkels met de lekkerste delicatessen en vers specialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen.Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook bij de winkels van Cityplaza terecht: je vindt hier namelijk Jumbo, Dirk en Albert Heijn.Wil je tijdens of na het winkelen in Nieuwegein koffie drinken, lunchen, dineren of gewoon even ontspannen? Bekijk dan het ruime aanbod restaurants, lunchrooms en koffiezaken van Cityplaza."
Adres: Plein 11, 3431 HA Nieuwegein
Stad: Nieuwegein
Route: Plein 11
Postcode: 3431 HA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: cityplaza nieuwegein parkeren, city plaza openingstijden zondag, cityplaza nieuwegein openingstijden, action city plaza, zara nieuwegein, herenmode cityplaza nieuwegein, restaurants cityplaza nieuwegein, winkelcentrum nieuwegein zuid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muntplein Muntplein 1 km Winkelcentrum Muntplein
Winkelcentrum Galecop Nieuwegein Winkelcentrum Galecop Nieuwegein 3 km Wijkwinkelcentrum; Hair2, Etos, Primera, slagerij Kastelein, bakkerij Sterk, Gall&gal...
Recensies
Vandaag op Cityplaza geweest. Het was gezellig druk. Goede sfeer en geen lege panden gezien! Waar ik helemaal enthousiast over ben zijn de toiletten. Erg goed en schoon sanitair! Geweldig. Oh ja ook oplaadpunten voor de smartphone. Wel kaneltje meenemen wn anders even eentje kopen. Veel winkelplezier!!
Heerlijk winkelen ondanks de kerstdrukte. Plenty artikelen voor iedereen. Het winkelcentrum is weer opgekrabbeld na een moeilijke tijd. Ondanks alle verbetering is het niet luidruchtig. Vanuit houten met bus 48 is easy. Er mag meer aan de binnenzijde rustbanken/planten voor senioren als ik worden geplaatst, vanwege onze gewrichten. Ik begrijp dat vanwege brand/vluchtroute dat dat niet altijd mogelijk is. Buiten op de binnenplein is dat geweldig. Er zijn wat betegelde hellingen op sommige plekken, dat lijkt me niet handig als het gaat friezen, of voor hen met mobiliteits problemen. Genoten van jullie winkelcentrum. Mvg. Sungkono
Ruim opgezet winkelcentrum, met parkeerplekken in de garage eronder en parkeerplekken buiten. Allerlei soorten winkels van supermarkt tot ambachelijk en van huishoudelijk tot kleding. Ik kan ook zeker de kip aanbevelen bij de slager, bij de entree van de AH. Heerlijk voor een snelle maaltijd of salade.
Ik raad niemand aan om ooit met het servicepunt in zee te gaan. Ze zijn extreem slecht. Het lijkt mij dat mijn bestelling klaar is voor bezorging, maar ze hebben me drie keer naar hen toe gebracht, en elke keer zeggen ze dat ik morgen naar ons toe moet komen....we weten niet waar de bestelling is...misschien we zijn het kwijt... Elke keer bedenken ze nieuwe excuses voor mij, en tot nu toe heb ik mijn bestelling niet ontvangen !!
Leuke en gezellige winkelcentrum! Ik vind persoonlijk de leukste van Utrecht : Diverse winkels om te shoppen! Voldoende eetgelegenheden in en om het winkelcentrum. Jammer dat het betaald parkeren! En het kost wel wat! Het zou wel goedkoper kunnen om meer winkelend publiek te trekken:
Fijn winkelcentrum dat voor het grootste deel overdekt is. Veel verschillende winkels op loopafstand van elkaar en wat kleine horeca. De parkeergarages dichtbij zijn erg handig, maar ook weer erg duur.
Zitten een paar leuke winkels bij maar niet heel bijzonder, gewoon Hema enz.de winkels die iedere winkelstraat wel heeft Wel erg top sinds kort zit er een Starbucks Buiten wel een paar leuke restaurantjes en terrasjes om wat te eten en te drinken met een gezellige uitzicht. Met een hapje en een drankje kun je hier wel ff verblijven.
Mooi winkelcentrum. Veel winkels van alle denkbare soorten. Ook ff lunchen kan prima. Parkeren wel aan de prijs 2,5€ per uur. Ga er dus geen met fiets of OV
Wij komen 1 x paar jaar altijd even shoppen daar! Wij komen niet uit de buurt en we vinden het erg gezellig. Ook fijn dat de wc's in de buurt zijn en netjes zijn! Veel winkels! Parkeren is ook mooi geregeld!
Fijn winkelcentrum met ruim voldoende parkeergelegenheid in verschillende garage ''s. Groot aanbod winkels van grote ketens en mooie gelegenheid om te pauzeren en koffie te drinken of wat te eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid