facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor City Life Church Breda

Info

City Life Church Breda is een prettig en veilig thuis waar iedereen welkom is en waar we God beter leren kennen.

Geschiedenis

City Life Church Breda is een nieuwe kerk die gestart wordt in Breda. Geïnspireerd door verschillende CLC kerken in Nederland en met een heldere visie voor Breda willen wij in deze stad een leven-gevende kerk opstarten. Een kerk die zich richt op kinderen, tieners, jeugd en jonge gezinnen, een kerk waarin alle generaties en diverse achtergronden welkom zijn en waar ouderen juist hun wijsheid en liefde inzetten voor de jongeren. Zowel op zondag als door de week willen we samenkomen om God beter te leren kennen, vriendschappen te bouwen, en ons geloof, onze liefde en talenten in te zetten tot opbouw van elkaar en de kerk. Een moderne en dynamische kerk die midden in de samenleving staat.

Wat zijn de kenmerken van een CLC kerk?
Hippe muziek, goeie band, krachtige worship, multimedia, jongeren, veel teams (iedereen bouwt mee vanuit zijn/haar specifieke mooie talent dat God je heeft gegeven), bijbelstudie, praktisch toepasbaar woord voor je dagelijkse leven, vriendschappen, talentontwikkeling, dienend leiderschap, projecten in de stad, familiekerk.

Adres: Nassausingel 26, 4811DG Breda
Stad: Breda
Route: Nassausingel 26
Postcode: 4811DG



op zoek naar gerelateerd: Clc Breda youtube, Kerken Breda, Alpha cursus Breda, CLC Tilburg, City Life Community, CLC Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grote Of Onze Lieve Vrouwe Toren Breda Grote Of Onze Lieve Vrouwe Toren Breda 876 meter Zelfs al staat de kerk in de steigers jan.2021 het blijft een bezienswaardigheid.
Mattheuskerk Mattheuskerk 3 km Dit is een kleine, intieme kerk. Mooi, strak ingericht wat toch warm aan doet voelen....
Recensies
Mooie sprekers, muziek, heel toegankelijk. Voelde mij welkom, was voor ons de 1e kennismaking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid