facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor City Bootcamp

City Bootcamp

Info

Nijmegen Bootcamp. Als enige Bootcamp op ieder niveau. www.nijmegenbootcamp.nl.

Geschiedenis

Sporten in de buitenlucht. Dat is waar we bij City Bootcamp goed in zijn. Altijd op fietsafstand bij jou in de buurt.



"City Bootcamp is de snelst groeiende outdoor sportschool van Nederland. Sporten in de buitenlucht, dat is waar we goed in zijn. We zijn er op verschillende locaties door heel Nederland, altijd op fietsafstand bij jou in de buurt. Wij bieden verschillende soorten bootcamp aan. Zo zit er altijd iets bij wat bij je past.Proefles is gratis!"
Adres:
Telefoonnummer: +31644958866
Stad: Nijmegen



op zoek naar gerelateerd: City Bootcamp Den Bosch, Bootcamp Nijmegen Oost, City Bootcamp lesrooster, Bootcamp Oss, Sporten Nijmegen, City Bootcamp abonnement opzeggen, City Bootcamp tarieven, Bootcamp Team
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ted Verberne Ted Verberne 1 km Ted Verberne - Keeper bij Nec Nijmegen U-17 - Student aan de/het Johan Cruyff College...
Swim to Fight Cancer Nijmegen Swim to Fight Cancer Nijmegen 1 km De tweede editie van Swim to Fight Cancer - Nijmegen 8 september in de Spiegelwaal.
TITO’s GYM TITO’s GYM 2 km Een workout anders dan gewoon fitness. Effectief in kracht en uithoudingsvermogen + ...
RL-PT & Coaching RL-PT & Coaching 2 km RLPT transformation studio staat voor transformatie op zowel fysiek als mentaal vlak....
HAN Sport en Bewegen HAN Sport en Bewegen 2 km Ideale locatie voor de sport studies van de HAN
Stal Ebbers Stal Ebbers 6 km super leuken manege ik rij er al 6 jaar kijk naar mijn profiel ik rij daar op een van...
2020 FISU WUC Cycling 2020 FISU WUC Cycling 34 km The 2018 FISU World University Cycling Championship, held in Braga (Portugal) is an o...
Recensies
City Bootcamp Groningen is een TOP team met super trainers! Ben binnen enekle maanden heel erg fit geworden dankzij goede work outs met goede begeleiding. Kan ik iedereen aanraden.
Ik wilde afgelopen jaar graag een traject bij Citybootcamp Den Bosch beginnen. Het was mij tijdens een telefoontje heel mooi verkocht. Voedingsadvies en daarbij bootcamp lesson. Dit vond ik wel fijn dus heb ik toegezegd. Later heb ik de tijden gezien voor de bootcamps en bleek het dat ik als moeder van 2 kleine kinderen op heel weinig tijden zou kunnen. Dit heb ik aangegeven. Nou kreeg ik een telefoontje van de "Salespersoon"die het mij zo verkocht, dat ik maar een deel kon betalen wat ik prima vind omdat ik een deel ook heb mee gedaan en vervolgens krijg ik nu een volledige factuur. Ik voel me echt misleidt. Helemaal iets leuks verkopen en dan niet waar kunnen maken wat beloofd was en vervolgens nog het hele bedrag vragen. Heel slecht!!
De beste Bootcamp van Nederland. En dat zeg ik als de eigenaar. 15 jaar ervaring als fitness professional heb ik gestopt in een outdoor fitness programma waarbij resultaat en plezier gecombineerd word. We hebben ook verschillende prijzen gewonnen. Zo zijn wij gekozen tot beste Bootcamp van Nederland 2015 en hebben we ook de Next Gym Award in de macht gesleept 2014Laat je overtuigen en join the community!
Zeer slechte start gehad bij Citybootcamp Tilburg! 1 proefles gehad, daarna is er geen contact met me opgenomen of ik überhaupt lid wil worden. De sportinstructrice maakte tijdens de proefles verder geen aanstalte om uitleg te geven over hoe lid te worden en wat de vervolgstappen zouden zijn. Een echt warm welkom was het verder ook niet helaas. Meest vervelende is misschien wel dat er de ene dag nog wel op de site aangegeven dat er een les is op een bepaald moment, de dag erna staat de les niet meer op de site. Daar Kun je dus niet echt op bouwen als je een weekplanning voor het sporten maakt.
Bootcampen bij Den Bosch Bootcamp is een geweldige ervaring! Ik ga al ruim een jaar met alle plezier naar de trainingen. Er worden leuke activiteiten door Den Bosch Bootcamp georganiseerd en hebben leuk personeel. Kom gerust ook een keer mee Bootcampen!
Beste bootcamp van Nederland.
Fit worden met plezier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid