facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cittaslow Nederland

Cittaslow Nederland

Info

Cittaslow Nederland

Geschiedenis

Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Cittaslow Nederland is het netwerk van alle gemeenten in Nederland met het Cittaslow keurmerk. De gemeente Midden-Delfland is op 28 juni 2008 uitgeroepen tot de eerste Nederlandse Cittaslow en is daarmee ook Cittaslow Hoofdstad van Nederland. Vanaf 25 juni 2010 mogen ook de gemeenten Alphen-Chaam en Borger-Odoorn zich Cittaslow noemen. Vanaf dit moment is er een officieel Nederlands netwerk.

Sinds die tijd zijn de volgende gemeenten gevolgd: Vaals, Heerde, Bellingwedde, Vlagtwedde, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Vianen. Ook de Nederlandstalige gemeente Maaseik in België hoort bij de groep.

Door een Cittaslow netwerk te creëren, kunnen gemeenten samenwerken om de kwaliteit van leven te verbeteren door het authentieke te koesteren en nieuwe technieken in te zetten die vooruitgang mogelijk maken.

Adres:
Telefoonnummer: 0031153804111
Stad: Schipluiden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brandweer Haaglanden - kazerne Schipluiden Brandweer Haaglanden - kazerne Schipluiden 30 meter Bedankt voor de hulp wat betreft de olie lekkage op de stoep voor de kazerne en bedan...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid