facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cito Autobedrijf

Info

CiTO Autobedrijf | Subaru Dealer, onderhoudsgarage en Cars & Joy occasion specialist in Capelle a/d/ IJssel vlakbij Rotterdam.

Geschiedenis

CiTO Autobedrijf, één van de oudste garagebedrijven van Rotterdam, nu gevestigd in Capelle aan den IJssel. CiTO Autobedrijf is al jaren een specialist op het gebied van onderhoud en reparatie aan Subaru’s, maar ook voor andere merken is de know how aanwezig. Bij een bezoek aan dit familiebedrijf voelt u zich direct welkom. Vader en dochter, Wim en Mariëtte Rustwat, werken nauw met hun team samen om klanten betaalbaar mobiel te houden.



"CiTO Autobedrijf is een echt familiebedrijf en één van de oudste autobedrijven in de regio Rotterdam. Wie kiest voor CiTO Autobedrijf verzekert zich van vakmanschap, enthousiasme én attente service. Wij zijn officieel dealer van Subaru en Suzuki. Door de ervaring met Subaru en Suzuki is alle kennis aanwezig om uw auto vakkundig te onderhouden en repareren. In onze ruime showroom hebben we een uitgebreid aanbod nieuwe en gebruikte Subaru's en Suzuki's.Wie kiest voor CiTO verzekert zich van vakmanschap en service op topniveau voor een eerlijke prijs. Een familiebedrijf met oog voor persoonlijke aandacht en meer dan uitstekende service."
Adres: Klaverbaan 62 , Capelle aan den IJssel 2908 KD, NL
Telefoonnummer: 010 466 2536
ln.fjirdebotuaotic@ofni
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Klaverbaan 62
Postcode: 2908 KD



op zoek naar gerelateerd: cito autobedrijf nl, kleinwier occasions, cars en joy capelle aan den ijssel, subaru dealers zuid holland, subaru, garages capelle aan den ijssel, subaru dealer, autogarage capelle aan den ijssel
Recensies
Vrijdag ochtend vorige week reed Kabouter met zijn karretje naar Cito voor een complete bandenwissel. Na 7 jaar waren de banden niet meer goed genoeg voor eigen gebruik en andere mede weggebruikers.‍ Al jaren gaat Kabouter naar een mega bandenbedrijf op de rand van Rtdam Zuid. Altijd goed geholpen en deskundig en fijne service. Voor de aanschaf geinformeerd wat 4 banden zou gaan kosten van het merk Bridgestone huismerk al 48 jaar bij Kabouteren nu voor het eerst AllWeather banden. Bewust gekozen door Kabouter voor DeciBellen en gebruik en comfort. Met de informatie naar de voor mij nieuwe dealer Suzuki gegaan en weer alleraardigst geholpen door de medewerkers. Prijzen van nieuwe banden waren gelijk.‍ Dus vrijdag om 11 uur bij Suzukidealer Cito sleutels afgegeven en na even aangenaam gepauzeerd te hebben in de hele grote, met auto's gevulde showroom, weer na ongeveer een uur naar buiten gereden. Tot mijn verbazing waren de 4 nieuwe banden inclusief balanceren in totaal €50,-- goedkoper dan de eerste prijsopgave van beide aanbieders. Nieuwe banden reden aangenamer en comfortabeler als ook bij hogere snelheden zijn deze banden van Bridgestone veel stiller dan de origineel gemonteerde banden . Kabouter was weer tevreden gekozen te hebben voor de dealer.
We visited here for what was available on the website. From entering this Occasion center /Garage u feel that everyone was friendly . They got also delicious coffee and friendly service. Heel vriendelijk en aardig mensen ! Mooi atmosphere , kinder speel plek, rustig en plek te wachten en relaxen . ***** Edit : Toen auto is gekocht and heel blij met de service ! 100 jaar oud betrouwbare zak!!! Bedankt voor de leuke cadeautje :
Afgelopen week auto bezichtigd proef gereden en gekocht. Nico & Jan zijn allebei hele vriendelijke en geduldige mannen die je als klant perfect te woord staan alle tijd voor je nemen voor ons een zeer perfect bedrijf.
Auto van m’n vrouw voor een klein beurtje gebracht en APK. Snel en prima uitgevoerd. Heb zelf altijd in de auto ‘s gezeten, dus ik weet wat service is, maar dit bedrijf doet het super. Vooral zo doorgaan
Wat een ontzettend klantvriendelijk personeel werkt hier. CiTO hier mag je trots op zijn!
Zeer goed ervaring vriendelijke en prettige verkopers, geen poeha. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Ik rijd al jaren rond met een vreemde storing die ik maar niet te pakken kreeg. Meerdere garages konden het niet vinden maar Cito had binnen tien minuten de diagnose: Cilinder heeft geen compressie!
Afgelopen maand auto bezichtigd en gekocht. Nico & Jan zijn allebei hele vriendelijke en geduldige mannen die je als klant een welkome gevoel geven. Het was een hele aangervaring en het is een mooi bedrijf. Informatie was duidelijk, vragen werden indien mogelijk helder beantwoord en op de dag van het ophalen werd alles nog een keer geïntroduceerd en erg goed en aangenaam afgehandeld. Mocht u op zoek zijn naar een auto of heeft u online 1tje gevonden die hier te vinden is, zou ik 100% een bezoekje aanraden.
Mijn brommobiel had een vastloper gehad, CITO heeft door mijzelf geleverde blokjes omgewisseld en hebben nooit opgegeven, ondanks ik zelf alle kanten op stuiterde. Echt vakmanschap afgeleverd en zeer klantvriendelijk.Services: Automotordiagnose
Mooi bedrijf met veel voorraad aan nieuwe en gebruikte auto's. De service is echt top of je nu een nieuwe of een occasion koopt. Als ik een andere auto nodig heb kom ik hier zeker terug. Wat mij betreft scoort dit bedrijf een dikke 5 sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid