facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor citizenM Amsterdam South

citizenM Amsterdam South

Info

a hotel driven by one desire: to create affordable luxury for the people

Adres: Prinses Irenestraat 30, 1077 WX Amsterdam
Telefoonnummer: +31208117090
Stad: Amsterdam
Route: Prinses Irenestraat 30
Postcode: 1077 WX



op zoek naar gerelateerd: citizenm amsterdam airport, citizenm rotterdam, citizenm amsterdam amstel, citizenm voorschoten, citizenm amsterdam parkeren, citizenm london, citizenm amsterdam sarphatistraat, citizenm new york
Recensies
Leuk hotel op goede locatie achter de RAI Pluspunten · Leuk hotel op goede locatie achter de RAI prima loopafstand. Alles is compleet nieuw en modern vormgegeven. Inchecken gaat met digitale terminals zonder personeel en werkt prima. De hotelkamers zijn strak ingericht met een vrijstaande douchecabine midden in de kamer. Verlichting, verwarming en verduistering volledig digitaal te regelen via knoppen én tablet. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kamer en sanitair waren fris en schoon. Ontbijt was goed en netjes. Minpunten · Ontbijt was idd goed maar niet overmatig qwa keuze. Voor 1 of 2 nachten verblijf perfect, voor langer raak je er iets op uitgekeken denk ik.
Niet comfortabel genoeg voor een verblijf langer dan een nacht. Bedden zijn kei en kei-hard, en ik houd van harde bedden maar dit was alsof je op de grond lag, met een pijnlijke gebroken nacht als gevolg. Bij binnenkomst was personeel vriendelijk en het is schoon.Kamers: 3/5
Wat een gaaf hotel! Super efficiënt ingericht en met allerlei high tech apparatuur. Maar gelukkig waren er ook nog gewoon de ouderwetse knopjes om het licht en het gordijn te bedienen. Ook het eten was er top. Heel vriendelijk personeel. Alleen waren de gewone broodjes een beetje bleek nog. Hadden iets langer in de oven gemogen. Maar verder echt top. Je zit zo bij het station van Amsterdam Zuid. En de kamer is ook zeer geluiddicht. Je hoort echt niks van buiten of van de buren. Bed ligt ook heerlijk. Lekker groot.
Na een geweldige ervaring met Citizen M Rotterdam dachten we hetzelfde te krijgen in Amsterdam Zuid. Twee nachtjes geboekt ivm een concert in Amsterdam. Helaas was het bed hier niet comfortabel en enorm hard zou hetzelfde moeten zijn?? Bij thuiskomst hebben zowel ik als mijn vriend uitslag op onze huid, waarschijnlijk van bedluis. Zeer jammer want op deze ervaring na is Citizen M een geweldig hotel met een heerlijke douche, geweldige technologie en lekker eten.
Kleine, maar praktische en propere kamer.Kamers: 4/5
Geweldig! Fris, strak, geweldig groot en lekker bed met prachtig wit stevig beddengoed. Jammer dat de douchecabine midden in de kamer staat, weinig privacy. Goede cocktailbar, de hele nacht bemand en heerlijke cocktails.
Super mooi hotel. De vormgeving is modern zonder in te boeten op de globale sfeer van het hotel. De kamers zijn klein, maar alles zit erin op een slimme en moderne manier. Bij binnenkomst van de kamer wordt je begroet met een ingesteld thema. Dat maakt de sfeer futuristisch en apart. De centrale hal, waar alles gedurende diner en ontbijt plaats lijkt te vinden is ruim van opzet maar toch lekker knus. Personeel is, zover ervaren, adequaat in de beantwoording van je vragen. Let wel, je dient vaak wel in het Engels te communiceren. Dit is wellicht niet voor iedereen even fijn.
Best breakfast in Amsterdam Zuid!Kamers: 5/5
Prachtig vormgegeven luxehotel met open en uitnodigende lobby voor bijvoorbeeld netwerken, een open werkplek, een bedrijfsborrel en de lange tafels nodigen uit voor een goed gesprek met je vreemde buurman. Een echte ontmoetingsplek. De inrichting van het hotel maakt nieuwsgierig. Overal is de eigen vormgeving zeer aanwezig en aan de muren hangt altijd wat te lezen of te kijken. De gangen lijken oneindig door de spiegels. De kamers zijn klein, maar luxueus. Een enorm bed en een enorme douche met lampjes! trekken de aandacht. Leuk detail? Er ligt een knuffelkonijn op je te wachten, je bent er nooit alleen.
Hip & trendy. De kamer heeft alles wat je nodig hebt , en meer zoals gekleurde sfeerverlichting. Alles te bedienen met een iPad. Ik heb thuis een ergonomisch kussen en slaap op verplaatsing vaak slecht, maar de kussen van CitizenM liggen heerlijk. Stevig bed. Je kan een hele reeks films kijken als je wil gratis. En het eten is ook top. Buffet met voor iedereen wat vlees/veggie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid