facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cirkel> een gezin in balans

Cirkel> een gezin in balans

Info

Begeleiding en ondersteuning van kinderen, pubers en ouders. Deskundig op het gebied van: obsesitas, zindelijkheid, zelfbeeld, eigen waarde en kracht, relaties ouders/kind, gezinsbalans.

Geschiedenis

Zorg op maat! Werken op locatie behoort tot de mogelijkheden. Laagdrempelig. Oplossingsgericht. Kortdurend.

Zindelijkheid.
Help mijn kind heeft een probleem met poep of plas!

Poepvegen in de broek? Uw kind neemt geen tijd om naar toilet te gaan of vertoont ophoudgedrag? Lastige plasproblemen met verjaardagen/sinterklaas?

Iedere ouder heeft er weleens mee te maken. Soms is het echt lastig om de juiste oplossing te vinden als het gaat over zindelijkheid en positieve benadering.

Wilt u horen wat u nu het best kan doen en of u wel goed bezig bent? Wilt u even samen van gedachten wisselen over wat er nu aan de hand is met uw kind? Zit u niet te wachten op lange hulpverleningstrajecten, maar wilt u gewoon even overleggen?

Bel dan naar mij 06-48043928

Ik breng samen met u de situatie in kaart en ga met u opzoek naar oplossingen. Ik kan bij u thuis komen kijken en overleggen of we bespreken het samen aan de telefoon binnen een telefonisch consult.

De kosten zijn 30 euro excl. BTW per gesprek of 60 euro excl. BTW aan huis. Een aantal verzekeraars vergoedt gedeeltelijk de coaching als u aanvullend verzekerd bent onder de noemer psychosociale hulpverlening /alternatieve hulpverlening

Adres: Kloosterweg 7, 6241 GA Bunde (Limburg)
Telefoonnummer: 06-48043928
Stad: Bunde
Route: Kloosterweg 7
Postcode: 6241 GA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PUUR Vitaliteit, coaching - training - advies PUUR Vitaliteit, coaching - training - advie... 54 meter Integrale Leefstijl- en Vitaliteitscoaching & Leefstijl- en Voedingsanalyses & Beha...
Laat Los Wat Je Niet Meer Nodig Hebt Laat Los Wat Je Niet Meer Nodig Hebt 979 meter Laat Los Wat Je Niet Meer Nodig Hebt. Hulp bij loslaten en helen van fysieke en menta...
Puur Puur 1 km Als Ushui Reiki Master en tevens Kristal energy Healer kan ik via mijn intuïtie de kr...
Recensies
"Gezinsbalans" is de perfecte naam voor de praktijk van Elly. Ze heeft, aan de hand van de vaardigheden die we als ouders al lang bezitten maar soms moeite mee hebben om toe te passen, aangetoond dat de balans weer terug kan komen in ons gezin. Aan de hand van praktische tips en veel positiviteit die je toepast én reflecteert tijdens het traject, leert ze je dat zowel de ouders als de kinderen nog veel kunnen en mogen leren met betrekking tot de opvoeding. Hierdoor hebben wij als gezin weer veel vertrouwen in een fijne toekomst!
Elly weet een veilige omgeving te creeëren en weet precies datgene aan te raken wat er nodig is om blijvende verandering aan te durven en in te zetten. En wanneer het even minder gaat of er een terugval dreigt dan zijn de peptalks van Elly de beste! Ze is eerlijk, oprecht en doet wat ze zegt. Wat ik als zeer positief heb ervaren is dat er met ons als ouders word gewerkt en niet met het kind zelf.
Elly zorgt dat je de vermogens die je in je hebt zelf ontdekt en leert in te zetten. Ze gaat echt uit van je eigen kracht en helpt je die aan te boren. Elly luistert als geen ander en voelt uitstekend aan wat iemand nodig heeft. We voelden ons telkens veilig en gewaardeerd. Ze heeft ons het gevoel gegeven dat we prima op weg zijn. We hebben mogelijkheden geleerd om meer controle te krijgen over de uitdagingen waar we mee te maken hadden. En dat is gelukt. Ons heeft dat heel mooie inzichten opgeleverd en vooral balans en houvast voor de toekomst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid