facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cinnabon Nederland

Cinnabon Nederland

Info

We are the official fan page for Cinnabon Nederland, maker of the world’s most famous cinnamon rolls, along with plenty of other baked goodies!

Geschiedenis

Alexandrium Shopping Center Rotterdam

Ma 12:00 - 17:30
Di 10:00 - 17:30
Wo 10:00 - 17:30
Do 10:00 - 17:30
Vr 10:00 - 21:00
Za 10:00 - 17:30
Zo 12:00 - 17:00



"Welkom bij Cinnabon NederlandWij staan bekend om de “World Famous Cinnamon Rolls” en met twee vestigingen in Nederland nodigen wij u van harte uit om langs te komen in één van onze filialen in Rotterdam of Amsterdam.Wilt u onze overheerlijke Cinnabons thuis ontvangen? Dan is het ook mogelijk om onze producten online te bestellen via onze website. Wij bereiden onze producten dagelijks vers en bezorgen deze in heel Nederland.Wij laten onze pakketten bezorgen via Post NL."
Adres:
Telefoonnummer: 0102363096
Stad: Rotterdam


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: cinnabon vestigingen, cinnabon opwarmen, cinnabon utrecht, cinnabon menu, cinnabon groupon, cinnabon recept, cinnabon utrecht gesloten, cinnabon almere adres
Recensies
Met volle teugen genoten van het pecan kaneelbroodje. Heb denk ik in heel mijn leven nog nooit zo'n lekker kaneelbroodje gegeten als dan die bij Cinnabon worden klaargemaakt. Een aanrader voor iedereen!
Gelegen in winkelcentrum alexandrium.zit een heel leuk winkeltje genaamd cinnabon.het vriendelijke personeel en bediening is heel goed. Daar opeten is mogelijk net als als afhalen. Producten zijn van goede kwaliteit en heerlijk. Producten worden Daar terplekke gemaakt. Het is SMULLEN . Zeker de moeite om een keer te gaan eten en dan weet ik zeker dat je er nog een keer terug gaat.
Lekker die Cinnabons hier, je zit voor de rest van de dag vol als je eentje met een grote neemt. Gelukkig kan je ook kleinere nemen. Er zijn niet heel veel tafeltjes, maar de meeste mensen komen hier om een doos Cinnabons mee te nemen dus er is vaak wel een plek beschikbaar. Je kan ook bestellen, wat ik nog moet proberen, ervaring in de zaak zelf is in ieder geval prima! De koffie was niet heel speciaal maar prima voor het geld.
Jeetje wat slecht! Waren altijd heerlijk, maar nu een stuk kleiner en taai... zonde!!!
Lekkere broodjes, dat wel. Maar... als ze vers zijn. Ik merk aan sommigen, dat ze een tijdje liggen zie je meestal aan de topping. Het is wel ontzettend duur, niet voor gewone man. Of het moet een speciale gelegenheid zijn, maar dan zijn de kleintjes fijner, omdat er verschillende smaken en toppings op zitten. Je betaalt wel een prijs van een nog heerlijker taart die je zelf kunt bestellen. Is het waard? Nee. Wat ook ontzettend jammer is, dat het meer op een fabriek lijkt. Je komt, je haalt en je gaat weg. Vriendelijke en warme sfeer ontbreekt totaal. Eerst wacht je lang, daarna wordt er met ongeduldige look naar je gekeken. Prijzen zijn niet transparant, zelfs op de website niet! Kan veel veel beter. Ik ben nooit meer geweest en vind het niet waard en duur om weer te gaan. Het is geen traditioneel gerecht, net als in Amerika. Ik denk dat het niet lang blijft in Nederland.
Voor twee cinnabons en twee thee betalen we 15,40 euro.vinden we veel te duur.
Lekker! En vriendelijk personeel. Wel zijn er lange wachtrijen in het weekend..
Heerlijke Cinnabons!! en het personeel is super vriendelijk.
Te lekker, mits vers ! 09-09-'22; aanvullend op mijn eerdere review hierboven; helaas dit bezoek geen verse cinnabon Binnenkort naar de USA, hopelijk daar wél een verse te eten
Zeker niet slecht maar voor die prijs hoef ik t niet nog een keer. Beetje overgewardeerd
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cinnabon Nederland. Cinnabon Nederland adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cinnabon Nederland. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cinnabon Nederland delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid