facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CinemaDream

CinemaDream

Info

CinemaDream staat voor deskundig en persoonlijk advies in home cinema, beeld, geluid, en multi room oplossingen. Advies dat is afgestemd op uw wensen.

Geschiedenis

CinemaDream is een begrip voor film- en muziekliefhebbers. Bij CinemaDream bent u op het goede adres voor professionele advies en realisatie van home theater installaties, streaming audio-video en hoogwaardige Hi-Fi systemen op maat. Ons doel is om muziek te laten horen zoals ze bedoeld zijn en film kijken weer een hele beleving word zoals de regisseur en studios het bedoeld hebben. De door ons, met veel zorg, samengestelde systemen zorgen voor dit gevoel van werkelijke realisme dat niet eerder mogelijk was.



"CinemaDream is de Thuisbioscoop specialist in de Benelux . Wij ontwerpen en realiseren luxe privé-bioscopen op maat, met andere woorden vanaf de tekentafel tot realisatie. Ons doel is om onze klanten de ultieme film en muziek beleving te laten ervaren in hun eigen Home Cinema.Beleving en de emotie die daarbij hoort, staat bij ons als product voorop. De door ons met veel aandacht samengestelde hoogwaardige systemen, ontwerp van onze Cinema's en aandacht voor zelfs de kleinste details zorgen voor het ultieme eindresultaat.CinemaDream is de enige THX gecertificeerde specialist op dit gebied in Nederland. Deze THX certificering geeft u de zekerheid dat wij altijd de laatste technieken inzetten bij het ontwerpen van uw thuisbioscoop."
Adres: Hulsterstraat 26a, 4116EZ Buren (gemeente)
Telefoonnummer: 31624439917
Stad: Buren
Route: Hulsterstraat 26a
Postcode: 4116EZ



op zoek naar gerelateerd: Thuisbioscoop bouwen, Eigen bioscoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Audio-Life Audio-Life 0 meter Soms , heel soms kom je iemand tegen die weet waarover hij spreekt en tevens met de e...
Recensies
Ontzettend tevreden met CinemaDream. Vanaf het moment van het eerste contact met Volkan de eigenaar ruimte beoordeeld en op basis hiervan een offerte op maat ontvangen tot en met de plaatsing, installatie en fine-tunen/afstemmen van de apparatuur door Volkan en zijn collega Tony. Kwaliteit van de apparatuur en service op het hoogste niveau!
Ik ben ondertussen al 3 jaar de trotse bezitter van een Cinemadream thuisbioscoop en wij genieten er nog elke dag van. Ondanks de afstand wij wonen in België hebben Volkan en zijn team ons van bij het begin zeer goed geholpen en hebben zij alles goed afgesproken met onze bouwheer, waardoor dit pareltje op 2 dagen was afgewerkt. Moest ik het overdoen zou het zeker opnieuw met hun zijn.
Voor de bouw van onze nieuwe woning wilden wij graag een top geluidsinstallatie door de gehele woning en een Home Cinema. Volkan en zijn team hebben ons hierin kundig geadviseerd en de realisatie verzorgd. Zowel tav Paradigm en Revel, de Sony 4kP Projector voor een bijzonder indrukwekkend beeld en geluid. Alles in de juiste balans. En met voor ons een eis, inclusief een zeer gebruiksvriendelijke bediening. Volkan is een echte specialist en heeft dit alles binnen tijd en budget gerealiseerd, niets teveel gezegd over de belevenis en ook de nazorg prima verzorgd! Wij zijn erg content!
Ik had de gedachten om zelf een bioscoop te maken en zocht nog een Sony beamer. CinemaDream had een demo beamer staan die voor iets minder weg kon, dus ik ging op bezoek. Volkan zijn kennis en kunde overtuigde me meteen dat ik het beter door hem kon laten maken. Uiteindelijk is het super geworden en ben ik nog steeds gelukkig elke keer als ik binnen kom. Ook nog vaak contact daarna gehad met uitbreidingen of aanpassingen op het systeem. Zeer tevreden over zijn werk en beveel hem zeker aan!
Geweldige winkel voor home cinema advies en aankoop! Ze hebben een mooie Cinema opstelling als je die ziet ben je verkocht, je krijgt er goed advies en proberen je niet het duurste te verkopen. Ga voor mijn volgende aankoop zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid