facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cinema Roma

Cinema Roma

Info

Cinema Roma

Geschiedenis

In 1984 opende Rob Wolf en zijn vrouw Maddy één van de eerste servicebioscopen van Nederland. De bioscoop telde aanvankelijk twee zalen maar in 1996 opende aan de achterzijde van het pand de derde zaal, om de toenemende stroom bezoekers aan te kunnen. In januari 2007 werd zaal 3 geheel gerenoveerd en werden ook de andere zalen opgefrist.

In 2015 verhuisde Cinema Roma naar een nieuw pand aan de Oude Klapstraat in Wijchen. Dit speciaal voor de bioscoop ontworpen pand biedt nog meer comfort, ruimte en luxe voor de gasten van de bioscoop. Met de verhuizing werden in alle drie de zalen balkonloges geïntroduceerd en een Club Lounge die exclusief toegankelijk is voor de balkongasten. Cinema Roma is hiermee uitgegroeid tot de modernste servicebioscoop van Nederland.

Service, comfort en persoonlijke aandacht:
Cinema Roma biedt de bezoeker persoonlijke aandacht. Het is mogelijk om telefonisch te reserveren en gasten worden bij aankomst persoonlijk ontvangen en door een medewerker naar de gereserveerde plaatsen begeleid. De zalen zijn sfeervol ingericht met tafeltjes, schemerlampjes en ruime comfortabele fauteuils. Er is bediening tijdens de film op de plaats en een zeer uitgebreide en gevarieerde menukaart.

De films:
Bij Cinema Roma kunnen liefhebbers van alle genres terecht: van komedie tot fantasy, van actie tot thriller en typische familiefilms. Door de uitstekende techniek van de projectoren, geluidsinstallatie en klimaatbeheersing staat Cinema Roma garant voor een ontspannen middagje of avondje uit!



"Gasten van Cinema Roma kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. In de sfeervol ingerichte zaal wordt men persoonlijk verwelkomd. Er is uitgebreide menukaart en er kan met een druk op de serviceknop of online een hapje en een drankje besteld worden. De bestelling wordt vervolgens op de plaats geserveerd. Hierdoor zijn de pauzes tijdens de voorstellingen overbodig."
Adres: Oude Klapstraat 76, 6602 AG Wijchen
Stad: Wijchen
Route: Oude Klapstraat 76
Postcode: 6602 AG



op zoek naar gerelateerd: cinema roma beuningen, thor cinema roma, cinema roma wijchen, cinema roma star wars, cinema roma malden, openingstijden cinema roma wijchen, reserveringslijn cinema roma, actie cinema roma
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bioscoop Wijchen Bioscoop Wijchen 22 meter Een hele fijne bioscoop! De luxe balkon plekken kosten wat meer, maar zijn ook echt t...
Recensies
Vandaag naar vriendin van Anne Frank geweest. Heerlijke film en topservice van personeel. Op het balkon minder mensen, dan in de zaal. Lekkere stoelen en heel veel beenruimte. Bij binnenkomst ook nog glaasje champagne, en dan voor een meerprijs van ongeveer 4 euro meerprijs balkon 3,70, maar meer dan waard. Ik heb genoten. Proost!!!
Een hele fijne bioscoop! De luxe balkon plekken kosten wat meer, maar zijn ook echt top! Het drankje vooraf in de lounge gaat er ook altijd wel in ; Goed en actueel filmaanbod. Voldoende parkeerplaatsen voor en achter de bioscoop.
Onze favoriete bioscoop, dit keer eens gekozen om inde zaal te zitten ipv luxe op balkon ;- Is ook goed bevallen qua comfort. Enige minpuntje is dat appeltaartje wat we gekozen hadden rechtstreeks uit koeling komt. Hierdoor waterige appels, en voor mij had taartje wel iets opgewarmd mogen worden
Fijne bioscoop. Heerlijke love seats en prettig dat je tijdens de film geen pauzes hebt en je drankje tussendoor kunt bestellen.
Klein opgezette bios met weinig plekjes maar daardoor juist erg prettige sfeer , tevens service aan stoel eten en drinken .al met al een leuke ervaring
Heerlijke servicebioscoop! Vriendelijke ontvangst. Drankje, snackje.. lekker op je zitplaats bezorgd. Aanrader!
Nette en comfortabele bioscoop. Goeie service van personeel. Goed geluid en beeld.
Mooie bioscoop, fijne stoelen, als je wilt kun je ook bovenin zitten heb je nog beter zicht, je betaald hier wel meer voor maar is het met drukte zeker waard.
Altijd goede service en fijn om de film zonder onderbreking te kunnen volgen. Goede kaart met genoeg keuzes voor een drankje en hapje tijdens de film
Nieuwe relatief nieuw zeer mooie bioscoop ... super sfeer ... mooie zalen ... vriendelijk personeel ... service eten en drinken tijdens de film is top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid