facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cinema Roma

Cinema Roma
Adres: Oude Klapstraat 76, 6602 AG Wijchen, Nederland
Telefoonnummer: 024 642 1070
Staat: Gelderland
District: Wijchen
Stad: Wijchen
Route: Oude Klapstraat
Huisnummer: 76
Postcode: 6602 AG


Openingstijden

maandag: 10:00–00:00
dinsdag: 10:00–00:00
woensdag: 10:00–00:00
donderdag: 10:00–00:00
vrijdag: 10:00–00:00
zaterdag: 10:00–00:00
zondag: 10:00–00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cinema Roma Cinema Roma 19 meter Op de website van Cinema Roma staat, "We streven naar het hoogst denkbare servic...
Recensies
Wat een tegenvaller is deze bioscoop, ik heb gewoon medelijden met het personeel wat hier moet werken voor waarschijnlijk een laag salaris. Dure tickets en popcorn, muizen die door de zaal heen rennen, vieze stoelen. Alleen de wc's zijn schoon. Ook de sfeer is niet gezellig, ik kom hier dan ook niet meer terug.
Wat een fijne bioscoop mijn 1e keer geweest bij de film deadpool wolverine en wat een goede fijne service en ook nog eens rolstoel vriendelijk met alles. Ik kom zeker nog wel terug
Mooie bioscoop!nKeuze uit beneden of boven zitten.n boven is luxe stoelen en champagne voor af ook 0,0 ben je heel vroeg?nDan is er ook een launge om te zitten of aan de bar te drinkennbediening tijdens film in de zaalnNette toiletten en vriendelijk personeel.nSoms wat onderbezetting sinds corona maar ze doen erg hun best. Dus wil je optijd genieten van iets lekkers bestel optijd.
Fijne bios met gratis voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De zaal boven is super relaxed en je wordt bediend in je stoel terwijl je niets van de film mist. De bediening was erg vriendelijk bovendien. Zeer gastvrij gevoel geven ze de klant.
Een hele fijne bioscoop! De luxe balkon plekken kosten wat meer, maar zijn ook echt top! Er zijn ook loveseats aanwezig, lekker cozy. Het drankje vooraf in de lounge gaat er ook altijd wel in ; Goed en actueel filmaanbod. Voldoende parkeerplaatsen voor en achter de bioscoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid