facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cindisch Soulfood

Cindisch Soulfood

Info

Hot, Nice and Delicious Food

Geschiedenis

Heerlijk en gezond eten voor een diner, feestje, verjaardag, vrijgezellenfeest, bridalshower, bruiloft, babyshower of een kraamfeest.
Thuis, op het werk of een speciale locatie, of het nu in buffetvorm is of bediend het kan allemaal.
Ik maak alles naar uw wens en op maat.

Geen zin om de hele dag te rennen en te vliegen, om al het lekkere eten op tijd klaar te hebben of te stressen voor het serveren?
Geen nood, alles wordt geregeld tot in de puntjes zodat u zelf uitgebreid van uw feest of verjaardag kunt genieten en alle aandacht aan uw gasten kunt besteden.
Het diner/buffet wordt volledig verzorgd, inclusief aankleding, opdienen en opruimen. Ik ben zowel uw kokkin als gastvrouw.

Altijd al willen koken?
Moeite om iets te verzinnen?
Of een bepaalde keuken graag leren kennen?

Het is allemaal mogelijk in de vorm van een kookworkshop zowel thuis als op locatie. Eén op één of in een groep. Leuk als verjaardagscadeau, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje/teambuilding, een vrienden of vriendinnendag of gewoon omdat je thuis je partner wilt verrassen met een romantisch diner.

Samen met je dierbaren, vrienden of collega's een leuke dag waar je samen leert koken met als afsluiter samen heerlijk dineren met de zelfgemaakte gerechten.

Bijna alles is mogelijk.

Neem een kijkje op de website en 'proef' alvast van de heerlijke kookkunsten van Cindisch Soulfood.

www.cindischsoulfood.nl

Keuze uit:
Lunch
Diner
Catering
Bezorgen
Afhalen
Workshops



"Bij Cindisch Soulfood kunt u genieten van de vele smaken die de Indonesische keuken te bieden heeft. Met pure ingrediënten serveren wij volgens het traditionele recept uitgebreide rijsttafels of andere authentieke specialiteiten die Indonesië te bieden heeft. Een heerlijk Indonesisch restaurant gevestigd in het oude dorp Vreeswijk te Nieuwegein."
Adres: Dorpsstraat 8, 3433 CH Nieuwegein
Telefoonnummer: 0306336052
Stad: Nieuwegein
Route: Dorpsstraat 8
Postcode: 3433 CH



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Dorpsstraat Nieuwegein, Happy Garden Nieuwegein, Indische rijsttafel Nieuwegein, Chinees Nieuwegein, Indonesisch Restaurant IJsselstein, Restaurant Vreeswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VersTrade VersTrade 943 meter heerlijk, betaalbaar en goed samengesteld assortiment van horeca producten!
Cool Bear Cool Bear 1 km Super lekkere limonades gezoet met stevia ipv aspartaam of andere rotzooi. Heerlijke ...
Buitengewoon in het land Buitengewoon in het land 2 km Memorabele dinerervaring en pure ontmoeting met het Nederlandse landschap, lokale pro...
Canna Bì Energy Drink Canna Bì Energy Drink 2 km Canna Bì drinking is a way to feel good together, with a charge of more energy, in th...
Driessen SmaakVermaak Driessen SmaakVermaak 2 km Super gezellige avond met mijn collega's gehad. Na veel online kooksessies met de col...
Dé Scharrelkip Dé Scharrelkip 3 km Dé Scharrelkip: Beter Leven, Beter Eten
Cutie Pie Bakery Cutie Pie Bakery 3 km Verjaardag, geboorte, trouwerij of gewoon zomaar? Dat verdient een taartje!
Zo-vital Zo-vital 5 km Je lekkerste broodje op school, haal je bij Zo-vital! Zo-vital vindt verantwoorde, ge...
Cuisonne Cuisonne 5 km Dank je wel Olaf en je team! Onze verwachtingen zijn overtroffen. Heerlijk eten, fijn...
Dapp Frietfiets Dapp Frietfiets 5 km We hebben de Dapp Frietfiets voor ons jaarlijks Onderwijs Event ingehuurd en waren hi...
Ambelos BV Ambelos BV 5 km Top producten uit Griekenland, beste prijzen, top kwaliteit. Alles fijn daarook het m...
Recensies
Verborgen in Vreeswijk zit dit kleine restaurant waar je heerlijk kunt eten. De eigenaar en het personeel zijn bevlogen en dat proef je! Een echte aanrader!
Wat een top tent. Bediening is super en gezellig, ze houden ook erg goed rekening met allergieën en het belangrijkste; het eten was echt ontzettend lekker! Vegetarische menuopties: Speciaal menu voor vegetariërs Speciale dieetwensen: Voor zowel gluten als lactose allergieën erg goede en smakelijke alternatieven
Man, man, wat kan eten toch lekker zijn. En als de sfeer dan ook nog eens goed is, dan is het helemaal top. En dat was het! Absolute aanrader!
Ruime keuze voor vegetariers. Hoewel het eten niet warm was, was de smaak prima. Leuke bediening. Toen ik de rekening kreeg zag ik dat er voor de extra sambal, waar ik om gevraagd had, 4.50 euro in rekening gebracht was. Een kleine hoeveelheid in een minischaaltje. Daarom aan de aardige knul van de bediening geen fooi gegeven. Hem gezegd dit aan de eigenaresse kenbaar te maken en het bedrag voor de extra sambal als fooi te beschouwen. Merk dat het me nog steeds irriteert, zal daarom niet meer terug gaan naar dit restaurant.
Het eten was top! Super gezellige sfeer en gastvrijheid is er zeker. Beste plek om in Nieuwegein langs te komen.
Een Daging en een Vega mix rijsttafel afgehaald bij Cindisch Soulfood. De Daging met rundvlees, kip en drie verschillende sate. Het was allemaal heel goed op smaak. Echte Indische smaken, heerlijk! Voor de Vega mix hebben we sate tempeh bijbesteld. Het is echt voor iedereen genoeg. Bedankt voor het heerlijke eten en we gaan snel eens reserveren in jullie gezellige restaurant.
Tijdens de opening heel hartelijk ontvangen en genoten van het prachtige resultaat van de verbouwing. Binnenkort een uitnodiging voor een proeverij om een goede review te schrijven. Via instagram MELICIOUSFOODANDMORE kun je alle reviews volgen. Stay tuned.
Geweldig fijn ontvangst in traditionele kleding. Goede service en snelle bediening. We hebben een rijsttafel genomen wat was dat verrukkelijk de smaken waren heerlijk. Ook een Indisch drankje tjendol genomen heerlijk. We hebben genoten van alles de sfeer het eten de service. Wij komen zeker weer terug. Alles was top
De gefrituurde voorafjes beloofden heel veel goeds, helaas vielen de hoofdgerechten vis:dorade en groenten qua smaak en textuur toch wel tegen. Hierdoor viel de prijs-kwaliteitverhouding niet goed uit.
Recent geopend heerlijk Indisch eethuisje. Mooi ingericht, vriendelijk geprijsd en echt lekker Indisch eten. Je voelt en proeft de passie en er is leuk persoonlijk contact.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid