facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CIGO de Boer

CIGO de Boer

Info

Een veel gehoorde opmerking over onze winkel: "Een leuke gezellige winkel met ouderwetse service." U bent van harte welkom om eens bij ons te komen kijken.

Geschiedenis

Wij zijn op 11 maart 1998 begonnen onder de naam Milo. Na 6 jaar zijn wij over gegaan in de formule Totaal Gemak en per 1 januari 2011 zijn wij verder gegaan onder de naam Cigo de Boer.

Naast het standaard Cigo assortiment hebben wij een ruime keuze in, feestartikelen, kadoartikelen, boeken, friese souvenirs en kunt u bij ons de OV-chipkaart opladen. Tevens zijn wij een DHL for you service point, voor het afhalen en verzenden van pakketjes binnen Nederland.

Een veel gehoorde opmerking over onze winkel: "Een leuke gezellige winkel met ouderwetse service."
U bent van harte welkom om eens bij ons te komen kijken.



"Een leuke gezellige winkel met ouderwetse service"
Adres: De Marke 37, 9203DV Drachten
Telefoonnummer: 0512-512830
ln.ogic.reobed@ofni
Stad: Drachten
Route: De Marke 37
Postcode: 9203DV



op zoek naar gerelateerd: cigo de boer 9203 dv drachten, sigarenwinkel drachten, cigo drachten, friese producten drachten, friese winkel drachten, cigo de drait, souvenirwinkel drachten, friese souvenirs drachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Steech De Steech 142 meter Mooie veelzijdige winkel met heel aardig personeel! Aanrader!
Koffie en Theewinkel Vintage Koffie en Theewinkel Vintage 166 meter We waren er al vaak langs gelopen en elke keer dachten we daar moeten we eens naar bi...
Mitra Breeuwsma Drachten Mitra Breeuwsma Drachten 1 km Echt, de service is grandioos. Ook 2x gebeld omdat ik geen auto had. Meneer bracht mi...
Cigo de Drait Cigo de Drait 2 km Mooie winkel met prachtige cadeaus! Vriendelijke eigenaren met gevoel voor humor. Ze...
D'Faine D'Faine 3 km D'faine is opgericht in 2019 en is gespecialiseerd in verrassingspakketten
Made by Carola Made by Carola 3 km Omdat ik van mijn Dochters een kado bon voor Code Mooi kreeg,ben ik daarheen gegaan!H...
Recensies
Prima winkel met attent en hartstikke vriendelijk personeel. Je kunt hier kaarten, tabak, snoep, attenties voor familie of jouw lieverd, enz.. Ook komt DHL pakjes brengen en halen. Na mijn vorige post verhoog ik de waardering van een 8 naar een 10. Waarom? Omdat ik hier altijd vriendelijk wordt behandeld en men met jou mee denkt.
Zet er openingstijden bij met feestdagen heel irritant! Nergens te vinden
geke en japie alvast een hele mooie vakantie toegewenst goed uitrusten gr v bee
Leuke winkel. Souvenirs, kaarten, ballonnen, rookwaren, pakketpunt etc. Erg aardige mensen achter de kassa. Op zaterdag haal ik hier de krant die hier heel goedkoop is.
Cigo debets Drachten market is very nice
Moest vandaag geld storten dus op verzoek daar na toe kom je daar is hij gesloten terwijl de cigo in de Drait gewoon open is voor bestellingen afhalen en post artikelen te kunnen kopen .
Top winkel. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Mooi assortiment. Vooral de feestartikelen zijn top en ook nog voor een schappelijke prijs.
Slechte zaak, als je iets koopt en daarnaast 1 losse postzegel wilt kopen, zijn ze hiervoor niet thuis. Je moet verplicht er een kaart bij kopen. Alles maar laten liggen Voorlopig ga ik wel ergens anders heen.
Prima geslaagd voor een kado voor een 50 en 65 jarige. Ruime keus.
Vriendelijk, behulpzaam en een prachtig assortiment: je voelt dat de eigenaren veel werk en liefde in hun winkel steken!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar CIGO de Boer met het openbaar vervoer


Drachten, Van Knobelsdorffplein 210 meter
114
13
14
20
21
23
304
314
320
324
511
513

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid