facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chubb Fire & Security

Chubb Fire & Security

Info

Chubb Fire & Security is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige dienstverlener op het gebied van brandbestrijdings- en beveiligingsoplossingen.

Geschiedenis

Totaalleverancier van veiligheidsoplossingen
Chubb Fire & Security is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige dienstverlener op het gebied van brandbestrijdings- en beveiligingsoplossingen. Ruim 1500 medewerkers zijn werkzaam in een netwerk van 15 vestigingen, strategisch verspreid in de Benelux. Met meer dan 100 jaar ervaring en 130.000 klanten, waaronder de top van het bedrijfsleven, kleine en middelgrote ondernemingen en particulieren is Chubb Fire & Security marktleider op het gebied van veiligheidsoplossingen. Samen met de eigen alarmcentrales is elke Chubb Fire & Security vestiging in staat de juiste veiligheidsoplossingen te bieden, geheel afgestemd op de wensen van de klant, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het beschikbare budget.

De gedreven professionals van Chubb Fire & Security willen voorop blijven lopen door klantgerichtheid te combineren met innovatiekracht. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale veiligheidsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten.

Adres:
Stad: Utrecht


Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Chubb Fire & Security met het openbaar vervoer


Utrecht, Papendorp-Zuid 260 meter
195
295
Utrecht, Papendorp-Zuid 260 meter
285
388
48
90
Utrecht, Papendorp-Zuid 300 meter
195
295
Utrecht, Papendorp-Zuid 300 meter
285
388
48
90

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid