facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christoffelhoeve

Adres: Zeelandsedijk 35, Elsendorp, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492-351466
Stad: Elsendorp
Route: Zeelandsedijk 35


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recreatiepark Elsendorp Recreatiepark Elsendorp 979 meter Leuke camping waar wij regelmatig komen en waar je bij lekker weer heerlijk in je blo...
Recensies
Leuk om met de kinderen te doen. Ik heb met mijn kleinzoon 't blote voeten pad gelopen. Heel leuk. Enthousiaste ontvangst. Daarna nog een mok koffie met peperkoek voor mij en een kannetje ranja met peperkoek voor mijn kleinzoon. Toen kon hij zich nog even uitleven op de speeltoestellen. Echt een leuke middag gehad
Het blotenvoetenpad is een super ervaring voor kinderen en ook voor volwassenen. Over weilanden, een stenen berg, een droge sloot of een bospad, alles doende op je bloten voeten en alles voelt anders. Leuk aangelegd en goed verzorgd. Een aanrader voor een kinderfeestje of klassen uitje.
mooi blotevoeten pad, helaas wel gesloten. Voor andere activiteiten zijn ze nog op afspraak open.
Leuk kinderfeest gehad werd totaal ontzorgt door de gastvrouw....
Vermijd deze camping camping de cristoffelhoeve heeft vreselijke eigenaren de uitbaatster is erg onbeschoft ze behandeld jonge gasten mens onwaaridg ik verbleef in een trekkershut die waren helemaal krom getrokken van de vocht Erg ACHTERSTALLIG ONDERHOUD ik mocht me douch in de gezamelijke feest ruimte ze zij je kan er prima douche mocht alleen de douch nog zelf even doorspoelen was namelijk al een week niet gebruikt tevens noemen ze zich zelf een dag receatie plek met blotenvoeten pad dames en heren dit is 1 km en geen blotevoetepad te noemen ook is de kinderspeeltuin van de jaren 30 zeer slecht geen wifi aan wezig en ontbijt zeer slecht geen lekkere broodjes maar oud droog brood Ga asjeblieft niet naar deze plek toe ze vragen je 7,50 entree alles maar ook echt alles is oud kapot en vies mensen dit is niet waar voor je geld Ik mocht tot 12 uur van der blijven ben om 8 meteen vertrokken vreselijk !!!
Heel aardige mevrouw die goed uitlegde, fijn begeleid en het op een leuke manier doet. Het pad was wel erg vervallen. Het gras stond zo hoog dat je de picknicktafel niet meer kan zien. Ook zat er geen water in de waterbak en groeide overal onkruid tussen de tegels. Jammer ook dat er geen handdoeken zijn bij het voetenwassen. De muntthee was heerlijk en de speeltuin ziet er wel netjes uit.
Een mooie ervaring Aangename ontvangst door eigenaresse die duidelijk kon vertellen wat de bedoeling was. Doel: De tijd nemen voor het pad, de obstakels en elkaar. Zodat je een rustgevende ervaring krijgt. Ook leuke opdrachten meegekregen die je uit je comfortzone proberen te halen. Na een ruime 1,5 uur klauteren, wandelen en kruipen door de glijbuis, een afsluiting met heerlijke muntthee met munt uit eigen tuin. Wij hadden de speeltuin vervolgens helemaal voor onszelf. Bedankt voor een fijne middag!
Erg slecht! Verouderd slecht onderhouden en het geld zeker niet waard. Blote voeten pad is echt bijna niet zichtbaar en toegankelijk. Wij waren daar met warme temperaturen en het deed gewoon echt pijn aan onze voeten. Kinderen wilde heel graag weer naar huis. En dat voor dat geld. Erg jammer.
Jammer, jammer. Oude meuk, een donker en koud hol waar de ouderen aan het schilderen worden gezet, met oude versleten kwasten. Met een bak koffie met cake leek wel een begrafenis We kregen ook de vraag van welke kerk we zijn. In het gebouw bijna geen verlichting. Gelukkig zat het weer mee en konden we de boeren High Tea buiten nuttigen. Bij een High Tea verwacht je hapjes e.d. maar het waren gewoon doorgesneden broodjes karig belegd, een halve krentenbol, stukje ontbijtkoek , speculaasje, koekje, een hard gekookt eitje, met voor ca 35 man één vaatje zout wat bij de eieren stond, een totale aanfluiting Het antwoord was dit is geen High Tea maar een boeren High Tea. Ja kom nou het woord lunch is al teveel, het enige positieve was de aspergesoep die was goed, maart om de peper gevraagd, antwoord wij gebruiken nooit peper, dus één zoutvaatje en geen peper. Voor zo'n groep 2 mensen, een in de keuken en een halfwas in de bediening, we hebben zelf meegeholpen anders waren we nu nog niet weg. Dit moet je niet aanbieden, in het geheel kneuterig en zeker geen uitje voor de ouderen, het geheel is erg verouderd en zeker geen nominatie waard wat ze op de website zetten, o ja een nominatie is niet dat je het beste uitje bent geworden.
BLOTENVOETENPAD: Kan mij voorstellen dat kleine kindjes zich hier kunnen vermaken, maar voor tieners en volwassenen vind ik het echt een No-Go. Dat als je het vergelijkt met een professionele blotenvoetenpad bv Zutendaal waar je als volw. maar 4 EUR entree betaald voor een goed verzorgd en afwisselend pad waar je ruim 2,5 à 3 uur mee bezig bent, dan is dit echt een grote tegenvaller. Voelt als een wandeling door grote achtertuin voor te veel geld volw. 7,50 EUR. Positief: over hartelijk ontvangst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid