facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christine Le Duc DELFT

Christine Le Duc DELFT

Info

Nieuwe Producten, Toys, Lingerie, Erotische verzorgings producten en Bijoux. Verder informatie over de Sexshop en alle nieuwe wetenswaardigheden.

Geschiedenis

Vibrators

Bij Christine Le Duc Delft vind je een breed assortiment love toys waaronder vibrators. De perfecte vibrator kopen, is net zoiets als de perfecte man zoeken. Er zijn een aantal vragen belangrijk tijdens je zoektocht zoals: welk plekje van je lichaam wil je stimuleren en welke vibrator is daarvoor geschikt? Wat is een goede kwaliteit vibrator?

Er zijn heel veel verschillende type vibrators. Er zijn clitoris vibrators, staafvibrators, anaal vibrators, design vibrators, realistische vibrators, tarzan vibrators, g-spot vibrators, vibrators met afstandsbediening en natuurlijk de stimulators. Bekijk ons aanbod en bepaal zelf welke vibrator bij jou past. Een Vibrator kopen? Je bent écht geen uitzondering op de regel! Wist je dat vibrators de meest verkochte seksspeeltjes voor vrouwen zijn? 65% van de vrouwen heeft een Vibrator in huis, en 35% gebruiken deze gemiddeld 2 maal per week. 23% gebruikt de Vibrator ook samen met zijn partner!

Anaal vibrators
Een anaal vibrator herken je aan de smalle punt. Hij is dan ook makkelijker in te brengen dan een gewoon vibrator. Verder zitten er geen uitstulpingen of onregelmatigheden in. Sommige hebben wel stimulatie-ribbels over de schacht, om de gevoelige kringspier te stimuleren. Wist je trouwens dat bij anale penetratie je gehele inwendige erogene zone geprikkeld wordt? Wil je ’s wat anders en toch een complete verwenning, dan is een anaal vibrator iets voor jou!

Buttplugs
Op zoek naar je eerste Buttplug of naar een wat grotere maat? Zoek dan niet verder, want hier vind je precies de buttplug die bij jou past. Buttplugs van PVC, van rubber, van metaal, Opblaasbare buttplugs, al dan niet met vibraties. Christine Le Duc Delft heeft een ruime keuze in alle maten. Heb je weinig ervaring, kies dan een diameter tot maximaal 3 cm. Ben je al wat gewend, dan kan je meteen een wat grotere buttplug kopen. Er zijn ook sets met diverse maten in één pakket.

Fleshlight
Wat is een Fleshlight? De Fleshlight is de bestverkochte natuurgetrouwe kunstvagina. Deze masturbator staat wereldwijd bekend als de beste replica van de vrouwelijke vagina en is daardoor ook het meest verkochte seksspeeltje voor mannen. In totaal zijn er meer dan 4 miljoen Fleshlights wereldwijd verkocht. De Fleshlight heeft een handzame, stevige behuizing in de vorm van een zaklamp waardoor het er ook nog discreet uitziet.

Fetish

Fetish en BDSM is een vorm van sex waarbij verschillende disciplines bijeenkomen. Allereerst de Bondage en discipline en de SM voor sadisme en masochisme. Bondage en discipline gaat volledig over controle als onderdanige of meester of meesteres. Vaak oefen je de controle oefen uit met verschillende BDSM-artikelen. Zo kun je bijvoorbeeld je onderdanige vastbinden met een bondagetouw, Hand- of enkelboeien of met een Sleeve. Ook mag in het spel vaak niet de Halsband en riem ontbreken. Daarnaast is bondage erop gericht om de zintuigen van je submissive te prikkelen. Dat doe je bijvoorbeeld door het gebruik van een Maskers of hoods. Door een zintuig weg te nemen, prikkel je namelijk de andere. Wat u ook zoekt u vindt het bij Christine Le Duc Delft.



"Christine le Duc Delft aan de Molslaan 41 is een vrouwvriendelijke erotische winkel.Het assortiment van onze Sexshop bevat een zeer ruim Lingerie, panty’s, bodystockings, vibrators, dildo's, Womanizers, zwepen, handboeien, oogmaskers, voorbinders, cockringen, chirurgisch staal, condooms, erotische drogist, massageolie, masturbators, penispompen en nog veel meer. Altijd wekelijkse aanbiedingen en al onze artikelen zijn scherp geprijsd."
Adres: Molslaan 41, 2611 RJ Delft
Telefoonnummer: 0153647801
Stad: Delft
Route: Molslaan 41
Postcode: 2611 RJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 11:00 - 19:00
Woensdag: 11:00 - 19:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Christine le Duc overgenomen, Christine le Duc Kruidvat, Christine le Duc wiki, Christine le Duc Eindhoven, Christine le Duc Haarlem, Christine le Duc korting, Christine le Duc retour, Christine le Duc Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zizzi Delft Zizzi Delft 87 meter Wat een fantastische kledingwinkel. Eindelijk broeken kunnen vinden in mijn maat met ...
Studio 42 Fashion Studio 42 Fashion 117 meter Studio 42 and more Plus Size Fashion voor jong en oud met regelmatig wisselende colle...
Odonna Delft Odonna Delft 120 meter Leuke winkel met fijn personeel. Wij zijn er goed geslaagd!
Casual Lifestyle Casual Lifestyle 136 meter Super toffe winkel met goede kwaliteits kleding. De service is hier uitstekend. Een w...
Senorita Fashion Senorita Fashion 200 meter Slechte service als er iets kapot gaat geven ze niet thuis , medewerkster tijdens mij...
Colors Damesmode Colors Damesmode 327 meter Fijne winkel, er is altijd wel wat leuks te vinden. Jammer dat er door de corona geen...
Peace and Love Fashion Peace and Love Fashion 1 km Bij Peace and Love vind je elke week de nieuwste fashionitems zowel online als in de ...
Yes Yes fashion Delft Yes Yes fashion Delft 2 km Dames met een passie, 100% inzet en behulpzaamheid. Zo leuk daar, zelfs in deze tijde...
Partycentrum Onder Ons Partycentrum Onder Ons 3 km Geweldige locatie! Nu hopen dat we weer snel daar een feestje hebben.
RemainRoom RemainRoom 3 km De tegenhanger van de escape room in Corona-tijd 2 uur lang puzzels, raadsel en herse...
Recensies
Heerlijke budpluchen en mijn vrouw spoot meteen. Heel erg bedankt voor deze zalige avond.
Onwijs goed geholpen zondags door een vriendelijke dame. Goede corona maatregelen, eerst je handen desinfecteren voordat je van alles vastpakt in de winkel. Ze hebben een ruim assortiment, keus genoeg en vriendelijke uitleg. Ook een leuk assortiment cadeautjes om te geven met de kerst.
In de winkel prettig geholpen door een vrouw. Echter product maakt erg veel lawaai en verder niet of nauwelijks voelbaar. Na bellen met de manager zou deze het product uit gaan proberen en ons terug bellen. Helaas is dit nog steeds niet gebeurd. Ik hoeft niet eens mijn geld terug maar een tegoedbon zou toch wel vrij normaal zijn! Verder zijn zij slecht bereikbaar als je hen probeert te bellen, nemen gewoon niet op. Werd vervolgd: na veel bellen eindelijk manager Jeffrey aan de lijn, noemt je dan een leugenaar dat ze slecht bereikbaar zijn. Heb belgeschiedenis als bewijs.... . Ik mag apparaat terug sturen en als het dan nog minder werkt dan hij heeft getest want het maakt geluid maar wat is veel zegt hij en tsja dat je niets voelt is ook subjectief Dan krijg ik een tegoedbon anders niet. Via het hoofdkwartier de tip naar een niet franchise winkel te gaan met het product en COMPLIMENTEN VOOR DE MEENT ROTTERDAM die het product innemen terwijl ze het niet verkopen en dit als korting geven op een ander product!
Top ervaring in deze winkel! Ruim assortiment, deskundig personeel en een goede service. Ze hebben me echt geholpen te vinden wat ik zocht! Op het internet was ik er niet uitgekomen denk ik.
Fijne winkel met een goed assortiment. Je word kumdig en erg vriendelijk geholpen en krijgt rustig de tijd om te kijken.
Stonden op zondag middag om 15:00 voor een gesloten winkel! Volgens de openingstijden op Google en die op winkel zelf staan zou die open moeten zijn.
Goed gesorteerde Seksshop in het centrum van Delft. Uitstekend geholpen! Veel Toys en lingerie.
Super klantvriendelijk! Leuk winkeltje
Ruim assortiment en goed geholpen!
Uitstekende service, aardig en behulpzaam personeel !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid