facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christie - N Music, Middelburg

Christie - N Music, Middelburg

Info

Christie - N is een jong bedrijf gespecialiseerd in muziek-, theater-, film- en tv gerelateerde producten die tweedehands worden ingekocht & verkocht.

Geschiedenis

Christie - N is een jong bedrijf gespecialiseerd in muziek-, theater-, film- en tv gerelateerde producten.
Naast gangbare instrumenten en attributen, vind je er bijzondere instrumenten afkomstig uit het verleden en uit alle werelddelen!
Je kunt er terecht voor in- & verkoop van tweedehands:
Muziekinstrumenten
Elpees & singles
En verder alles wat uniek is

Kom gerust kijken in de winkel te Middelburg.

Christie - N is a young company specialized in music, theater, film and TV related products.
In addition to conventional instruments and attributes, you will find specific tools derived from the past and from all continents!
You can go there for import & sale of used:
Musical Instruments
LPs & singles
And everything else is unique

Come look in the shops in Middelburg.

Label

KVK 60649933

Adres: Kromme Weele 27, 4331NV Middelburg
Telefoonnummer: 06-26692963
moc.liamg@teibtuosnarfmadnavnaj
Stad: Middelburg
Route: Kromme Weele 27
Postcode: 4331NV



op zoek naar gerelateerd: muziekcentrum middelburg middelburg, cd winkel middelburg, muziekwinkel vlissingen, platenzaak middelburg, middelburg muziek
Recensies
Aan de inkom van het gezellige stadje Middelburg NL kan men snuisteren in één van de leukste winkeltjes uit de héél verre regio. Een must voor elke muziek liefhebber. En een goede babbel met de toch beetje exentrieke uitbater Jan maakt het geheel compleet. De ene winkel is volgestouwd met muziekinstrumenten. In het andere winkeltje ruime keuze aan vinyl, singles, cd's, ... prullaria en antiek. Op zijn minst een kijkje waard
Leuk plekje met aan de ene kant allerlei leuke hebbedingtejes, platen, platen en nog eens platen. En aan de andere kant een mooie verzameling aan oude snaarinstrumenten
Tijdens wandelingetje door Middelburg liep ik langs deze winkel en als gitarist kan ik een winkel met gitaren niet weerstaan. Heerlijke chaos van allerlei instrumenten met voornamelijk gitaren . Ik had niet veel tijd maar dit zijn de winkels waar verborgen juweeltjes te vinden zijn en ik weet nu waar ze te vinden. Aardige eigenaar die een praatje maakte en wist waar hij het over had. Kijk door de chaos heen en je ziet meer .
een grote hoeveelheid platen. Veel van 13 in een dozijn kwaliteit. De meer gangbare platen zijn erg aan de prijs. Leuk voor de geduldige schatzoeker.
Een ECHTE snuisterijenwinkel zoals een kringloopwinkel voor mij moet zijn Lekker rommelig waardoor je echt kunt zoeken naar die ene verborgen schat Van dvd's, lp's en antieke beeldjes tot vintage reclameborden en platenspelers met hoorn Aan de overkant bevindt zich de instrumentenafdeling met wederom geweldige exemplaren Minpuntjes: eerste winkel niet volledig begaanbaar om te zoeken ivm volgepakt pad Te duur qua prijzen MAAR dat is maar wat je ervoor over hebt want er zitten echt, in mijn ogen, pracht juweeltjes tussen
Gezellig snuffelen tussen ventiel platen en muziek instrumenten toffe eigenaar
Ik was tijdens de zomervakantie toevallig langs de winkel gegaan omdat ik er eens van gehoord had.... "winkel" vind ik eigenlijk niet eens het juiste woord, meer een soort rommelhok waar je bijna struikelt over de spullen en waar je naast de oude spullen ook veel stof hapt. Ik dacht even kijken naar de gitaren, maar ik had het alweer snel gezien. Als je spullen aanbied voor een bepaalde prijs, maak ze ook toonbaar en stof ze eens af. Schoonmaken kan sowieso geen kwaad. Jammer, had er meer van verwacht, maar stelt mij in ieder geval teleur.
Ik ken deze winkel als de beste, ik kom er graag om cd’s en vinyl aan m’n collectie toe te voegen. Enorm aardige eigenaar!
Vandaag130 km gereden omdat de winkel open zou zijn, daar aangekomen is deze tot donderdag gesloten, zoals hij onvriendelijk mededeeld. Graag openingtijden op sociaal media aanpassen zou wel zo vriendelijk zijn en voorkomt onnodige reistijden.
Zaak met winkels aan beide kanten van de straat. Een met voornamelijk vinyl, cd's, dvd's en cassettes. De andere met voornamelijk gitaren. Beide ruimtes staan vrij vol met spullen, je moet echt uitkijken dat je niet valt. Muziek die er is bestaat grotendeels uit pop, rock, jazz en Nederlandstalig. Het is niet de goedkoopste zaak die er is, bij het afrekenen keek hij nog even snel op het internet Discogs wat het spul waard was. Bovendien kun je er alleen met contant geld betalen, pinnen is niet mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid