facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christie Agema Fotografie

Christie Agema Fotografie

Info

Documentaire Fotografie (storytelling): Bruids- en Familiefotograaf.
Day in the Life reportages voor families en newborns

Geschiedenis

Welkom op mijn facebookpagina. Ik ben gespecialiseerd in documentaire familie- en bruidsfotografie.

Mijn passie voor fotografie ligt bij de documentaire reportages met gezinnen (ook wel Day in the Life genoemd), hieronder vallen ook mijn newborn en geboorte reportages.

Daarnaast fotografeer ik ook graag jullie trouwdag met dezelfde aanpak.

Spontaan, ongedwongen en puur!



"Christie is documentair levens fotograaf. Het leven vastleggen zoals het écht is. Gezinnen laten zien hoe het échte dagelijks leven is. Elk verhaal is anders, maar liefde voor elkaar is overal gelijk.Als geboortefotograaf legt ze het proces van de geboorte van jullie kindje vast. Regio's waar ze geboortes fotografeert zijn Overijssel en zuid-Drenthe.Journalistieke Bruidsreportages: het vastleggen van de échte momenten zoals deze gebeuren, zonder inmenging of poseren.Met haar zakelijke reportages geeft ze een kijkje achter de schermen van jullie onderneming/bedrijf.Ben je fotograaf en wil je meer leren over Day in the Life Fotografie? Christie heeft een mentoring programma."
Adres: Cobbingstraat 61, 7631 DA Ootmarsum
Telefoonnummer: 06-19098229
Stad: Ootmarsum
Route: Cobbingstraat 61
Postcode: 7631 DA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Christie heb ik ervaren als een professionele, nuchtere, laagdrempelige en praktische fotograaf. Ik voelde me snel op mijn gemak. Ik beveel haar van harte aan.
Op 6 mei dit jaar zijn mijn man Rob en ik in het huwelijksbootje gestapt. We wilden heel graag dat de fotograaf de dag vast zou leggen zoals het ook echt was. We wilden graag ongeposeerde foto's. We hebben Christie Agema via internet gevonden en zijn super blij dat zij onze prachtige dag heeft vastgelegd. Ze is documentairefotograaf en ze heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Als we de foto's nu doorkijken, beleven we de dag zo weer opnieuw! Geweldig!!! Christie is heel alert op bijzondere details die zich gedurende de dag voordoen en weet deze op een natuurlijke en spontane manier vast te leggen in haar foto's. Ze luisterde goed naar wat wij als stel aan wensen hadden. Ze dacht mee en kwam ook zelf met verschillende mogelijkheden, waar wij zelf niet aan hadden gedacht. We hebben er een prachtig album aan overgehouden! En hele mooie herinneringen! Heel erg bedankt Christie! Groetjes Rob en Kim Hemmelder
Christie heeft onze trouwdag prachtig op de foto weten te zetten. We kijken nog steeds erg graag naar ons trouwfoto boek en zijn heel erg blij dat Christie deze bijzondere dag heeft gefotografeerd. Ze liep de hele dag met ons mee van het moment van aankleden tot de openingsdans en dit heeft voor hele bijzondere foto's gezorgd. We zouden zeker weer bij Christie terugkomen en bevelen haar ook zeker aan! Onlangs heeft ze ook foto's gemaakt vlak na de geboorte van onze zoon. Deze zijn foto's zijn wederom erg mooi geworden!
Christie heeft op 19 mei de geboorte van onze zoon Finn vast gelegd. Doordat ik een snelle en voor mij best traumatische bevalling heb gehad, was ik des te blijer met de foto’s die Christie heeft gemaakt. Mede dankzij haar prachtige foto’s heb ik mijn bevalling grotendeels kunnen verwerken. Niet alleen heeft ze prachtige foto’s gemaakt, maar ik heb er ook niks van gemerkt dat ze foto’s aan het maken was een heel goed teken dus. Christie is een super lieve, spontane en open vrouw en als er iemand is die ik weer zou vragen om mijn bevalling vast te leggen dan is zij wel!
Christie is in 1 woord een ‘Top fotografe’ Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd. We hebben net onze trouwalbum gekregen en je ziet zo mooi de emoties in de foto’s weer. Zo beleven we onze trouwdag bij het kijken van de foto’s weer terug.
Mooie spontane foto's, niet geposeerd maar zoals we echt zijn
Geweldige fotograaf, prachtige foto's!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid