facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christian Chocolaterie en Patisserie

Christian Chocolaterie en Patisserie

Info

Dagelijks bedenken & vervaardigen wij op ambachtelijke wijze, met een team van gedreven patissiers en enthousiaste winkeldames, de fijnste lekkernijen!

Geschiedenis

Christian Chocolaterie Patisserie heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en ambachtelijk produceren van bonbons, truffels en chocoladegeschenken. Tevens ontwerpen en maken wij, geheel ambachtelijk een grote sortering gebak, desserts, taarten, bruidstaarten, koekjes en hapjes. Door uitsluitend gebruik te maken van de fijnste en zuiverste grondstoffen, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, geven wij onze producten een (h)eerlijke smaak.

Adres: Terwaenen 28, 5341 DG Oss
Telefoonnummer: 0412 626 917
Stad: Oss
Route: Terwaenen 28
Postcode: 5341 DG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Christian Oss, Bruidstaart Oss, Bakker in Oss, Patisserie workshop, Leerbedrijf Patisserie, Beste Patisserie Gelderland, Patisserie online, Echte Bakker Oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zoetegoed Zoetegoed 290 meter Echte American Bakery, heerlijke cupcakes, geweldige donuts en meer! Leuk om koffie t...
Sweets by Denise Sweets by Denise 1 km Vorige jaar een prachtige en ooo zo lekkere taart besteld voor de 1ste verjaardag van...
Oliebollen Oss-wolfskooi/ussen Oliebollen Oss-wolfskooi/ussen 2 km Ook bezorgen wij verse oliebollen in de hele gemeente Oss.
Supervlaai Oss Supervlaai Oss 2 km Nieuwe lekkere warme ‘Caramel Latte’ gedronken, met daarnaast lekkere ‘Bossche Bollen...
Droom Patisserie Droom Patisserie 3 km Maakt heerlijke taarten én cupcakes. Houdt rekening met jouw wensen en denkt mee in h...
Recensies
Bestelling geplaatst voor meerdere geschenken. Alles was keurig verzorgd en op tijd klaar. Maar vooral, het was lekker!!
Deze chocolade is echt zalig. Veel adresjes geweest, maar wauw. Alles handgemaakt en de medewerkers zijn super aardig. Ze hebben ook veel taartjes, maar niet geproefd. Hier zou ik heel ver voor omrijden. Prijs kwaliteit is prima al is het niet goedkoop.
Echt heerlijke dingen hier, we komen er daardoor helaas te vaak...
O.a. blonde chocola, uniek en heerlijk.. Zoals alles bij Christian. Heel vriendelijke mensen en leuk dat je in de keuken kunt kijken.
Ik ben net in de winkel geweest. Ik liet per ongeluk chocola vallen maar moest het wel afrekenen een bedrag van €12,75. Mijn zien ze daar niet meer.
Heerlijke chocolade en gebak. Echt een must voor de liefhebbers, zelfs de suikervrije snoeper.
Super mooi zaak vriendelijk personeel en super mooie famens lopen er rond
Vriendelijk personeel. Lekkere producten.
Heerlijke producten met liefde gemaakt!
Ver over de houdbaarheidsdatum...Petit glace gekocht op 01-07-2022. In de avond aan mijn gasten geserveerd. Bleek de volgende dag dat ze houdbaar waren tot 22- 06-2022. Op zaterdag een of ander grietje aan de telefoon die totaal ongeïnteresseerd reageerde. En vertelde dat de datum dan verkeerd was geprint. Erg ongeloofwaardig en anders zeer onprofessioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid