facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christen Gemeente Levend Water

Christen Gemeente Levend Water

Info

Christengemeente Levend Water

Op zondagmorgen om 10 uur komen wij samen voor onze familie- en eredienst. We maken muziek, zingen, luisteren naar God's W

Geschiedenis

Op zondagmorgen om 10 uur komen wij samen voor onze familie- en eredienst. We maken muziek, zingen, luisteren naar God's Woord en aanbidden Hem. Er is plaats voor iedereen die God's Liefde wil ervaren, breng dus gerust je vrienden mee.
De kinderen hebben hun eigen samenkomst met activiteiten op maat van hun leeftijd.
Christengemeente Levend Water is aangesloten bij de VPE.

Ons Geloof:

Wij geloven in God de Vader, de Almachtige, Schepper van hemel en aarde.
En in jezus Christus, Zijn enig geboren Zoon, onze Here, die ontvangen is van de Heilige Geest, geboren uit de maagd Maria.
Dat Jezus Christus onze zonden en straf op zich heeft genomen onder Pontius Pilatus, is gekruisigd, gestorven en begraven, nedergedaald ter helle, op de derde dag is opgestaan uit de doden.
Dat onze Here is opgevaren naar de hemel en zit aan de rechterhand van God, de almachtige Vader.
Dat Jezus Christus spoedig wederkomt om zijn Gemeente op te nemen in Heerlijkheid en te oordelen de levenden en de doden.
Dat door de Bijbelse doop wij in nieuwheid des levens mogen opstaan, in het Pinkstergebeuren voor vandaag, in de leiding van de Heilige Geest en de doop in de Heilige Geest, het spreken in nieuwe tongen en de uitleg daarvan, in een universele gemeente, de gemeenschap der heiligen, de vergeving van de zonden, de opstanding der doden en het eeuwige leven.

Adres: Hoofdstraat 370, 6432 GN Hoensbroek
Telefoonnummer: 045-5224185
Stad: Hoensbroek
Route: Hoofdstraat 370
Postcode: 6432 GN



op zoek naar gerelateerd: Levend Water hekendorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Emmanuel Baptist Church-Hoensbroek Emmanuel Baptist Church-Hoensbroek 1 km Beauty of this Church is that they have so many nationalities giving it a warm intern...
Recensies
Alle vijf sterren verdiend. Een warme, hartelijke, open gemeenschap waar niemand met een opgeheven, bestraffend vingertje rondloopt. Ze nemen je zoals je bent, de vieringen zijn topklasse met ieder zondag een andere speker. Een warm, christelijk bad, in de beste zin van het woord.
Een ieder is welkom voor de samenkomst. Na de dienst is er, onder genot van koffie oid, ruimte voor elkaar beter te leren kennen en een goed gesprek...
Gastvrij ook bij droevige gebeurtenissen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid