facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christelijke Basisschool (CBS)

Adres: Walperterwei 14, 8731 CD Wommels, Nederland
Telefoonnummer: 0515 331 921
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Wommels
Route: Walperterwei
Huisnummer: 14
Postcode: 8731 CD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basisschool de Opslach Wommels (OBS) Basisschool de Opslach Wommels (OBS) 53 meter Hele fijne school, persoonlijk en fijne sfeer!
Recensies
Fijne en persoonlijke school. Met individuele kijk op het kind en daarop, naar behoefte het lesprogramma aanpast. It Fûnemint geeft mijn dochter zowel educatief als op sociaal gebied een goed fundament.nPunt van aandacht, de grootte van de klassen.
De laatste jaren sterk veranderd. In de beginjaren heel prima, fijn contact.nDe laatste jaren volle klassen en met alle fusies van scholen van hun stichting massaal. Lijkt bijna een fabriek, contact nauwelijks of op afstand.nWeinig aandacht en bijzondere normen en waarden. Veel pestgedrag,no.a. zeer grof taalgebruik o.a. woorden uit de bijbel die toch echt anders worden gebruiktnwaar leerkrachten niets van zeggen of kennelijk de norm schijnt te zijn.nnSterk overwogen om over te stappen maar onze jongste wilde de laatste jaren nog bij een aantal klasgenoten in de klas blijven,nondanks de onprettige sfeer.nDe basisschooltijd voor onze kinderen zit er intussen op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid