facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christelijk Lyceum

Christelijk Lyceum
Adres: Jachtlaan 108 , Apeldoorn 7313 EC, NL
Telefoonnummer: 055 357 5200
Stad: Apeldoorn
Route: Jachtlaan 108
Postcode: 7313 EC



op zoek naar gerelateerd: Christelijk Lyceum Apeldoorn vakantie, Schoolgids Christelijk Lyceum Apeldoorn, Docenten Christelijk Lyceum Apeldoorn, Christelijk Lyceum apeldoorn vacatures, Christelijk Lyceum Agenda, PTA - Christelijk Lyceum, Rector Christelijk Lyceum Apeldoorn, Open dag Christelijk Lyceum Apeldoorn
Recensies
Geen mening zet uw kind gwn op geen school behalve praktijk
beste school ooit #CLPOWER
Toch wel teleurstellend dat tijdens een open dag alles uit de kast gehaald wordt om een leerling binnen te halen en dat tijdens een persoonlijk gesprek er minder aandacht is voor een nieuwe potentiële leerling. Als er wat lastigere vragen komen dan gaan we "het onderwerp" vermijden. Goed dat onze dochter een tweede gesprek heeft gehad. Dat heeft weer een heel ander beeld van deze school gegeven. Zeker belangrijk als je een dochter hebt met een IQ van boven de 145. Dan wil je zeker een goede keus maken en niet over 1 nacht ijs. Deze school is daar blijkbaar niet de juiste plek voor.
Slechte school, heel oneerlijk met overgang en verzinnen maar een beetje zelf hun regelen daarin. Andere mensen met meer tekorten mochten wel over en sommige met minder niet, zonder reden. Ga er niet heen!
Belachelijk, ik bestel een cola en duurt het 3 uur. Bestelde ook een schnitzel maar die “hadden ze niet” want “dit is een middelbare school”
Ga niet naar deze school als je meer dan 134 kg weegt want je past niet door de gangen.
niet komen als je claustrofobisch bent
in de wc roze koeken spel doen is leuk !! foto van rozekoek is VOOR het spel
Denk altijd positief terug aan de tijd bij deze school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid