facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Christa Light Healing

Christa Light Healing

Info

Christa Nagtegaal is a Spiritual Healer, Lightworker and Doctor Veterinary Medicine. Offering ChristaLightHealing online for pets and humans.



"Helende reis sessies.Ik behandel de HELE mens met holistische sessies. Lichaam, geest en ziel. Gespecialiseerd in emotionele blokkades/trauma's, hooggevoeligheid en laag eigenwaarde. Tevens klachten en levensvragen die verband houden met jouw "ontwaken"!Je bent het waard om te worden en Zijn die je werkelijk bent!Praktijk in Doorn en Driebergen en online.0611566239"
Adres: Patrimoniumstraat 2, 3971 MS Driebergen
Telefoonnummer: 0031611566239
Stad: Driebergen
Route: Patrimoniumstraat 2
Postcode: 3971 MS


Recensies
Ik heb meerdere healings gehad bij Christa. Het heeft me rust gebracht, me vrede gegeven met mijn jeugd en de relatie met mijn ouders verbeterd. Christa geeft de healings op een prettige en professionele maar ook aandachtige manier. Ik raad haar sessies erg aan. Ook haar groepsbijeenkomsten zijn erg fijn en de moeite.
De healing bijeenkomsten van Christa zijn fijn. Het brengt me meer in contact met mezelf en ik voel me lichter. Matthé
Eerlijk, authentiek, leeft haar woorden en heeft mooie helende kwaliteiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid