facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chrissie Sewalt Photography

Chrissie Sewalt Photography

Info

Lifestyle & Bruidsfotografie

Puur & ongedwongen

Geschiedenis

Chrissie Sewalt Fotografie Elst

Lifestyle-, Portret- & Bruidsfotograaf

Frisse en pure lifestyle foto's van jezelf, je bruiloft, gezin, zwangerschap, newborn en familie.

Journalistiek & ongedwongen


Kijk voor meer informatie en voorbeelden op www.chrissiesewalt.nl of stuur een mail naar [email protected]



"Lifestyle fotografie, Branding- & Gezinsfotografie. Waardevolle momenten vastgelegd in beeld. Natuurlijke, echte foto's van jou, je gezin of je bedrijf."
Adres: Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0638190790
Stad: Elst


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jaleesa Freelance Fotografe Jaleesa Freelance Fotografe 174 meter Zeer vakbekwaam .
Ten Broek Fotografie Ten Broek Fotografie 884 meter Welkom op de Facebook-pagina van Ten Broek Fotografie!
Wolf Creatives - Fotografie Wolf Creatives - Fotografie 933 meter ★ Fotografie ★ Webdesign ★ PR www.wolfcreatives.nl | www.wolffoto.nl
Martijn Pauw Fotografie Martijn Pauw Fotografie 1 km Sportmarketing in beeld
Kirsten Fotografeert, allround fotografie, Elst Overbetuwe Kirsten Fotografeert, allround fotografie, E... 1 km Al meerdere malen hebben we Chrissie ingehuurd als fotograaf. Zowel voor zakelijke fo...
Anne Styling Anne Styling 2 km Wat is verkoopstyling? In de basis benadruk ik de positieve punten van uw woning waar...
Franka Thijssen Fotografie Franka Thijssen Fotografie 2 km Het maken van foto's en het daarmee overbrengen van emoties is wat me drijft om mezel...
Splendith Fotografie Splendith Fotografie 2 km Spontane, persoonlijke en kleurrijke portret- en bruidsfotografie. www.splendithfoto...
Recensies
Wat een schot in de roos om Chrissie in te schakelen voor mijn bedrijfsfotografie! Heel blij met het eindresultaat en het contact voor, tijdens en na de shoot. Ze wist me goed op m'n gemak te stellen en het was ook nog eens heel gezellig met haar te werken. Absolute aanrader!
Chrissie heeft van ons team mooie zakelijke foto's gemaakt voor onze website. Ze kwam professioneel en rustig over, wist ons op ons gemak te stellen. Na de fotoshoot kregen we toegang tot een handige online omgeving waar we de foto's goed konden bekijken. De uiteindelijke foto's waren snel beschikbaar. Vlotte communicatie, en fijne fotografe!
Chrissie weet precies de juiste momenten te pakken, zonder hiervoor te poseren. Op een hele natuurlijke en liefdevolle wijze mengde ze zich binnen ons gezin, zonder dat we het echt doorhadden en staan we alle vier super mooi op de foto. Dank je wel Chrissie voor deze blijvende herinnering aan dit mooie moment!
Wij hebben zowel een zwangerschapsshoot als Newborn shoot gedaan met Chrissie en zijn erg blij met de foto's! Chrissie is een heel relaxte vrouw, zorgt voor een fijne sfeer en daardoor krijg je spontane en natuurlijke foto's ipv de statische plaatjes.
Al meerdere malen hebben we Chrissie ingehuurd als fotograaf. Zowel voor zakelijke fotoshoots maar ook voor onze bruiloft. Altijd super goede foto`s met erg veel oog voor detail. Ze laat je echt op je best eruit zien en legt de sfeer goed vast. Fijne persoonlijkheid waarbij je je snel op je gemak voelt en dat zie je terug op de foto`s. Een aanrader dus!
Chrissie heeft een erg mooi portret gemaakt van ons en ons bedrijf. Ze nam écht de tijd om ons op het gemak te stellen en ze kwam steeds weer met nieuwe ideeën en invalshoeken. Het resultaat is echt super! Daarnaast is Chrissie ook nog eens een super fijne vrouw om mee samen te werken. Wij zijn blij! Chrissie bedankt!
Al vaker samengewerkt met Chrissie en altijd zeer tevreden. Super fijne samenwerkingen en vooral veel prachtige beelden.
Chrissie is vanaf de zwangerschap van ons 2de kind onze “huisfotograaf”. Elk jaar, dit jaar voor de 3de keer, maakt ze foto’s van ons als gezin in het bos. De kinderen vinden haar leuk, het is ongedwongen, er hoeft niet geposeerd te worden en er komen elke keer prachtige foto’s uit. We zijn ontzettend blij met haar! Een aanrader!
Goede, professionele en fijne fotografe die ik vaker vraag voor een fotoreportage voor mijn praktijk.
Wekelijks zit ik de foto's terug te kijken van doggie, zoon en ik. Super tevreden en geweldige gedaan. Kortom aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid