facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chris Booms Fotografie

"Creatieve en journalistieke bruidsfotografie, waardevolle herinneringen gevangen in magisch licht! Als bruidsfotograaf heb ik enorm veel ervaring en die gebruik ik om een te gekke bruidsreportage neer te zetten.Maar ook bedrijfsfotografie wordt vakkundig en artistiek uitgevoerd."
Adres: Reigerskamp 116 , Maarssenbroek 3607 HG, NL
Telefoonnummer: 0346 561 645
Stad: Maarssenbroek
Route: Reigerskamp 116
Postcode: 3607 HG


Recensies
Als je op zoek bent naar een fotograaf met onbegrensde passie en toewijding dan ben je aan het juiste adres. Corrine heeft onze bruiloft geschoten en daarmee alle verwachtingen waargemaakt en overtroffen. Spelen met licht, foto-in-foto, rookeffecten en spiegelbeelden niks is te gek en indien gewenst trekt Corrine alles uit de kast. En misschien nog net zo belangrijk. Wij kregen van al onze gasten te horen hoe fijne fotograaf wij hadden: Niet zichtbaar en toch aanwezig om te coördineren op de momenten dat het nodig is. Corrine heeft ervoor gezorgd dat de mooiste dag voor altijd perfect is.
Collega fotograaf Corrine is niet alleen een specialist in natural light maar met name ook in flitslicht. Ze geeft ook workshops dus als je je kennis wilt bijspijkeren dan moet je zeker een workshop of masterclass bij haar volgen. Ik heb Corrine een keer ingehuurd voor een wedding shoot omdat mijn eigen broer ging trouwen en ik daar natuurlijk graag bij wilde zijn, uiteraard was het resultaat super maar dat wist ik al. En daarbij is zij ook een heel sociaal, lief en fijn mens in de omgang. Zeer belangrijk voor een fotograaf op je mooiste dag of bij je op bezoek in het bedrijf.
Ik heb Corrine aan het werk gezien in haar fotografie en van begin tot eind was ze professioneel, ontspannen en vriendelijk. Corrine heeft veel aandacht voor details en maakt van de kleinste dingen een kunstwerk voor aan de muur. Ze heeft een ongelooflijk oog voor compositie en belichting. Wat ik het meest waardeerde aan het werken met Corrine was haar bereidheid om naar mijn ideeën te luisteren en ze in de fotoshoot te verwerken. Ze stond open voor mijn visie, terwijl ze ook haar eigen creativiteit en expertise inbracht. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en ervaring!
Op zoek naar een geweldige fotograaf die creatief is, buiten de box denkt en onzichtbaar is op je bruiloft? Zoek dan zeker niet verder. Corrine is echt goed in haar vak, ze is niet voor niets award winnend : Ze maakt echt een toffe fotoshoot die alles behalve standaard is. Het boek is ook prachtig dat ze levert. Echt op en top kwaliteit. Zelf is Corrine een geweldig persoon om de hele dag om je heen te hebben. Je ziet haar niet en toch weet ze je trouwdag geweldig vast te leggen.
Fantastische foto's. Leuk persoon om zaken mee te doen. Corrine heeft onze bruiloft zo vast gelegd, dat we onze bruiloft opnieuw beleven door het zien van de foto's. Echt een aanrader om Corrine in te huren voor wat voor feest dan ook!
Corrine en assistent maakten fantastische foto's op onze bruiloft. Ze was heel relaxed, down to earth en toegankelijk en daardoor voelden wij ons ook op ons gemak. Gelukkig had ze nog plek! Door omstandigheden waren wij 3 weken voor de bruiloft nog op zoek naar een fotograaf en door haar snelle service konden we haar nog op tijd boeken. Dankjewel Corrine, je hebt onze dag fantastisch vastgelegd en we zijn super blij met onze mooie, afgedrukte herinneringen. Het zijn werkelijk kunstwerken die we de rest van ons leven met plezier aan de muur houden!
Corrine blinkt uit in haar foto’s! Haar foto’s zijn uniek en hebben een eigen stijl. Ze heeft onze prachtige trouwdag zo weten vast te leggen dat het de sfeer ademt zoals die ook die dag was. Dat is talent! Corrine is een fantastische fotografe. Ze laat je op je gemak voelen, heeft humor waardoor de fotoshoot lekker luchtig is en op de belangrijkste momenten weet ze zich zo op te stellen dat ze niet opvalt maar wel hele mooie foto’s maakt. We hebben veel complimenten op onze foto’s ontvangen en alle credits gaan naar Corrine!
Corrine is een fantastische fotograaf. Voor ons waren het hoge contrast dat ze gebruikt en de kunst om emoties te vangen de belangrijkste redenen om haar te vragen voor onze bruiloft. Dat maakt de foto's kleurrijk, spontaan en zeer speciaal. We zijn erg blij met het resultaat, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor onze bruiloft.
In een woord een fantastische fotograaf! Allereerst een ontzettend fijn persoon, daarnaast een keiharde werker die de hele dag werkelijk elk mooi moment heeft weten vast te leggen en nadien hebben we werkelijk schitterende foto's van onze bruiloft gekregen. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid