facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland

Info

In januari 2013 is het koor opgericht en het telt momenteel 120 leden met elk hun kerkelijke achtergrond en afkomstig uit geheel Zeeland.

Geschiedenis

Het koor is in 2006 opgericht als een interkerkelijk mannenkoor met als doel kerstliederen in te studeren en deze ten gehore te brengen. In beginsel gebeurde dit alleen op de traditionele kerstzangavond op 2e kerstdag in de Nieuwe Kerk van Middelburg. In de loop der jaren is het koor gegroeid. Het koor werd gevraagd om mee te werken aan andere avonden. Naast de kerstavond in Middelburg mag ook zeker de kerstavond speciaal met en voor onze gehandicapte vrienden niet onvermeld blijven.Het koor valt bestuursrechtelijk onder de vereniging Omnis Cantare.
In 2011 bestond het kerstkoor 5 jaar. Dit lustrum werd luister bij gezet d.m.v. een Cd-opname welke door Omnis Cantare werd gefaciliteerd. De CD heeft de titel “DE WARE RUST"gekregen.
Mede vanwege de aanvragen en het enthousiasme van de zangers is in 2012 besloten om verder te gaan als regulier koor. In januari 2013 is het koor opgericht en het telt momenteel 100 leden met elk hun kerkelijke achtergrond en afkomstig uit geheel Zeeland. Het koor repeteert volgens een vaste planning 1x per 2/3 weken, op vrijdagavond of zaterdagmorgen, afwisselend in het Hoornbeeck College te Goes en het kerkgebouw van de Protestantse Gemeente te Nieuw- en Sint Joosland.

Adres: Westerzicht 476, 4385 BR Vlissingen
Stad: Vlissingen
Route: Westerzicht 476
Postcode: 4385 BR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Omnis Cantare Omnis Cantare 1 km Wij zijn een vereniging die jaarlijks een aantal zang- en orgelavonden organiseert, w...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid