facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chr. KDV Het Kroontje

Chr. KDV Het Kroontje

Info

Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf, dat dagopvang biedt aan kinderen in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar. Het handelen van onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers en onze visie op de kinderen zijn gebaseerd op christelijke waarden en normen.

Geschiedenis

Kinderdagverblijf Het Kroontje is een christelijk kinderdagverblijf, dat dagopvang biedt aan kinderen in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar. Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf bestaande uit 2 verticale groepen. Gesitueerd in Aalsmeerderbrug, gemeente Haarlemmermeer in de omgeving Aalsmeer en Hoofddorp. Het handelen van onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers en onze visie op de kinderen zijn gebaseerd op christelijke waarden en normen. We creëren een veilige en vertrouwde sfeer, welke uw kind in staat stelt om zijn/haar eigen mogelijkheden en grenzen te ontdekken.

Adres: Kruisweg 55, 1436 CA Aalsmeerderbrug
Telefoonnummer: 020 6537018
Stad: Aalsmeerderbrug
Route: Kruisweg 55
Postcode: 1436 CA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hearts Aligned Hearts Aligned 0 meter Hearts Aligned Love dance, Love God, Love friends
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid