facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chopstick Express

Adres: Flemingstraat 95 , Leiden 2316 AW, NL
Telefoonnummer: 071 301 6440
Stad: Leiden
Route: Flemingstraat 95
Postcode: 2316 AW


Openingstijden

Maandag: 12:00-22:00
Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-23:00
Vrijdag: 12:00-23:00
Zaterdag: 12:00-23:00
Zondag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: chopstick express leiden, dumplings leiden, chopstick express menu, eten bestellen leiden, chopsticks katwijk, thuisbezorgd leiden chinees
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wok Your Way Wok Your Way 801 meter Vriendelijke service met een glimlach en het allerbelangrijkste: het eten was heerlij...
Woo Ping Woo Ping 1 km Super service en heel veel vegetarische opties
Panda Panda 1 km Heerlijk eten , goede kwaliteit en de smaak is grandioos . Jammer dat het deze éne k...
Recensies
Toen de vestiging er net was, was het eten dik in orde, helaas lijkt de kwaliteit een snoekduik gemaakt te hebben. Meer dan de helft van het bakje was smakeloos vocht, vlees te klein gesneden en te lang in de pan en het bakje met kip was zonder het aan te geven in een of ander beslag gedaan, niet iets wat goed werkt in een wok. Dit is in korte tijd van een mooi zaakje naar teleurstelling in een bakje gegaan.
Besteld om 19u, beloofd om 20u, eten arriveerde 20:45, zonder verontschuldigingen; daar moest ik zelf over beginnen bij de koerier van 18j oud. Bellen, werd niet opgenomen. Eten: rijst niet gaar, dim sum smaakte licht bedorven. Mijn indruk: deze jongens denken dat ze in een game zitten ipv een goeie tent te runnen. Ik bestel iig nooit meer
Ik heb reeds drie keer eten gehaald bij chopsticks leiden. Alle drie keren ben ik zowel over de service als het eten dik tevreden! Heerlijk eten en geweldige service. Ik had de laatste keer net de vierdaagse van Nijmegen gelopen. Kwam zowat kreupelend binnen. De verkoopster aardig meisje zette een bank voor mij neer zodat ik niet op de hoge kruk hoefde. Toen ik later aangaf het liefst in de auto te wachten tot het eten klaar was was het geen probleem. Ze kwamen het eten wel naar mij toe brengen. Uiteraard dus weer rekening houdend met mijn vermoeide benen. En het eten smaakte naar meer!
Het concept klinkt voor mij heel verleidelijk, want het beste Chinese eten heb ik tot nu toe in de VS gehad, maar smaken verschillen, natuurlijk. Ik ben op een heel vriendelijke manier geholpen aan de Flemingstraat, maar zouden de kokkies weten hoe bv. Kung Pao Chicken smaakt in de VS of elders? Iets meer research en zelfkritiek en ze hebben een vaste klant aan mij. En dan wil ik best wel het dubbele betalen. Ik zal binnenkort weer eens bestellen en hopen dat een andere keukenprins de wok hanteert. Vandaag was een misser. Advies nodig? Je weet me nu te vinden. Ik gun jullie oprecht succes met de formule. En mijzelf een treat. Go ahead, punk, make my day!
2 uur gewacht op mijn eten. Na 1 uur en 45 minuten gebeld waar het bleef. Ze hadden het pas 'net' binnen gekregen. Bezorger zou er zo zijn. Na 2 uur was de bezorger dan bij de deur. Eten was lauw en aan de koude kant. Weinig groenten, Geen excuus voor de lange wachttijd. Voor mij nooit meer.
Hele slechte service, het verkeerde gerecht gekregen met sesam zaadjes terwijl ik er allergisch voor ben. Toen ik opbelde verklaarde de kok mij voor gek en wilde foto's zien. Nadat ik de foto stuurde schoof hij de fout in mijn schoenen omdat ik er een hap van had genomen. Lig nu ziek in bed, dank je! Absolute afrader dus!
Ik ben echt blij dat chopstick in nederland is want je kan dit eten nergens anders krijgen. Jammer dat sommige mensen daar anders over denken maar we blijven ons best doen.
Super maaltijden vooral de chicken mushroom & mongolian beef heerlijk we eten niet anders daar! Petje af!
top ! eten was heerlijk en snel bezorgd. Ook waren de medewerkers heel vriendelijk .
Onwijs lekker, gezond niet te duur vers en uitstekende service door 2 hele vriendelijke medewerkers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid